Tako sam negdje pročitao, na nekom stranom forumu mislim ali trebalo bi još to provjeriti. Nazvati SE pa pitati. Ako još nešto saznam javim.
Printable View
Ma ne znam,nekako mi to nema logike :jehon:
Evo,na OVOM linku stisni pod "Proširite svoju memoriju" na "Pogledajte potpunu tabelu"... Tamo piše "up to 4GB" za obadvije kartice :jehon:
Na esatu najvecu mem. karticu ima clan thecoolsha koji ima 6GB microSD u svom telefonu ;) Znaci radi i 6GB ;)
Ma men je bitno da podržava M2 od 4 GB, ovaj SD je također predobra stvar sam kad već imam punu kuću SE-ova onda mi je bolje M2 zemit.
Zanima me samo da li zna itko dal šteka mob ak se ubaci tako velka kartica?
Znam da je K750 štekao na većim karticama, za K800 ne znam, dal itko zna?
k810 na 2 gige radi i daljeeto jedino to ti mogu reć
Video sam na jednom stranom forumu diskusiju o k790a sa 8GB M2 ;) Jos niko nije probao ali veruju da moze ;)
Pojavio se jedan clan i rekao da noviji modeli k800, w580, s500... podrzavaju kartice do 16GB znaci moze da podrzi do 16GB(ako uopste izadje ta kartica :D ) ali potrebno je naravno da i softver podrzava toliku karticu ;)
Dok novija platforma k850, w910... podrzavaju kartice do 32GB :D
a koliko ste platili vas dvojica telefone???
Jel zna netko kolko dodje K850i preko oglasa,a kolko novi??
Preko oglasa se prodaju novi većinom za 450 eura,a u dućanima je cijena od 4000 do 4300 kn (kako gdje)... ;)
Evo nakon šest dana korištenja da se malo osvrnem na bateriju. Punio sam je dva puta i nakon drugog punjenja je izdržala skoro četiri dana. Stavio sam je puniti u srijedu navečer, uključio sam ga u četvrtak ujutro a ispraznila se u nedjelju navečer. 3G mreža je bila isključena. Mislim da je ovo jako dobar rezultat i da bi baterija morala izdržati 3-4 dana ovisno o intenzitetu korištenja i mreži.
Druga stvar koja mi se jako dopala je media player. Stavljena je verzija 3.0 koja ide i u w910. Ovdje je malo osiromašena za sens me i shake control ali sve u svemu player je odličan, na jednom mjestu su glazba, video i slike. Po ovome se k850 sasvim približio walkman seriji.
Danas sam ga držao malo i nije me se nešto dojmio ovaj telefon, em što je jako debeo + tipkovnica mi nije neka najbolja + vezano za fotke, upgreadani megapikseli u odnosu na k800 što me nije ni malo oduševilo..
Sve u svemu, ništa posebno već nabrzinu sklepan telefon da bude konkurencija nokiji i ostalim brandovima koji nije ispunio očekivanja obožavatelja.. ispravite me ako griješim..
Ja sam zadovoljan mobitelom. Imao sam k800 godinu dana i mogu reči da je ovaj mobitel ipak korak naprijed u svakom pogledu. Fotke su ipak bolje, ne puno ali se ipak vidi razlika, usporedivao sam ih sa k800, video je osjetno bolji, što se tiče debljine tanji je od k800 5 mm ali izgleda deblji jer je krači od njega 3 mm, nema grbu na ledima, poklopac objektiva se automatski otvara, veči ekran od k800, tipke su mi bile malo čudne na početku ali sada sam se naviknuo na njih, navi pad je mislim bolje rješenje od joysticka, neče štekati što se znalo dogadati na k800. Jedina lošija stvar po meni je osjetljiva plastika na stražnjoj strani, trebat če ga dobro čuvati da se ne izgrebe ali imam kožnu futrolocu od k750 koja savršeno paše a uzeo sam i crystal case. Po svemu tome meni je k850 bolji od k800 ali to je samo moje mišljenje. Nekome se možda mob neče svidjeti i neće biti zadovoljan.
A čuj, neki su valjda očekivali čuda od ovog mobitela pa sada nisu zadovoljni. Po meni ima dovoljno inovativnosti (zaboravio sam spomenuti i touch screen tipke koje odlično rade uz lagani dodir prstom) da se osjeti odmak od k800 (kojeg sam imao godinu dana pa mogu to reči). E sada, nekome če to biti dovoljno i bit če zadovoljan napretkom a neko ko očekuje puno više neče biti zadovoljan.
po meni nema dovoljno inovacija s obzirom na prethodne modele.
-K700 je prvi donio VGA kameru sa prosirenom rezom na 1,3mp i dotad nevidjenu internu memoriju od 40mb.
-K750 je prvi sa autofokusom i jos nekim dodacima koji su svojstveni pravim fotoaparatima.
-K800 je prvi imao xenon flash,image stabilizer i best pic.
K850 nema nista novo sto nema i konkurencija,a i kvaliteta fotki je na slicnoj razini.prethodnici su uvijek bili korak ispred konkurencije.:mad:
pa recimo opticki zoom i VGA video 30fps,iako i to konkurencija ima,ali definitivno bi mu podiglo rejting.
Znači i ti imaš K850, daj nabaci koji mali review, kolko si ga platila/o i gdje, ak je vip il t-mobile jel brandiran?
A što se tiče inovacija i toga mogli su definitivno ubacit još pokoju novu, recimo digitalni tv prijamnik, a kako cijela europa prelazi na digitalno odašiljanje signala, pa tako i Hrvatska skupa s njima mora prebacit sve analogne u digitalne odašiljaće do (nemojte me uzeti za riječ) 2012., a sve veće TV kuće imaju digitalne odašiljače :)
Također optički zoom ne bi bio za bacit, 5 MPX, Xenon al bez opt. zoom-a...
VGA video - tu se nema kaj za reć, to su mogli stavit i na K800...
a jeli se grije mobitel kada se puni?cuo sam da na nekim modelima da...
kolko ja znam ne