aaaaa....... da! :kitty:
Printable View
Mene kolege nahebale na to, al slabo pisem, mozete me nac pod burnout racing :jump:
mene isto frend odvuko tamo..A ni tamo nemrem bez cafe mobil ekipe :)Ustvari tam se vidi kakva smo djeca i kak se volimo igrat (bar neki).Dobro za skratit vrijeme ,dok nema nikog na ostalim ,a i jos si cool ;)Idem malo spamati sa kvizom recimo kakva ste pijanica ...:drink:ili pomaziti vase kucne ljubimce !!!
I mene brat uvuko,al nisam cest posjetitelj...
Držalo me koliko-toliko tjedan-dva, ali kako došlo, tako o'šlo. Ne vidim neku konkretnu svrhu.
ja to ne shvacam..kad cujem nekog punoljetnog a prica o myspace il facebook..pa sta nije to ko blogovovi i te brije? koja je razlika između myspace i facebook-a ? sta nije to isto, i cemu to sluzi uopce...sta vas privlaci na tom, i jos sto ekipa stavlja svoja prava imena i prezimena i slike i onda se ponovo regaju da si pisu kako su lijepi il sta vec? :satan:
;D Sused ujedno i dobar prijatelj me nedavno nagovaro da se gore regam...to mi ne treba u životu...samo gubitak vremena. Rađe cu s ekipom sjest na cugu nego dopisivati se na netu s njima...to je za mene totalno bzvz
Postoji razlika. 99% MySpace stranica su gadne do bola, sa milijardu audio i video klipova, ogromnim slikama i treba im jedno 40 minuta da se učita. Zato mi nije jasan fenomen tog servisa. Facebook izgleda malo bolje, ali zato i tamo možeš napandrčiti na tisuće tih plug-inova koji konkretno ničemu ne služe, ali zato što ih više imaš, valjda si veća faca. :confused:
uf blaženi fesjbuk, da njega nema nebi mi se javila jedna osoba koja više ne živi u hr ;D
al inače ga uopće ne koristim. ništa ne kužim. čak ne znam ni slike stavit niti ništa :)
Ja igram texas holdem tamo,navukao se gadno:D:banme:
ja tamo odem možda 1 dnevno vidjet šta ima. ali inace sam stalno bio na friends for sale sad imam oko 200+ milja keša a vrijedim 100milja :)) xD
a prije mi je isto bilo glupo al kad najdeš neke frendove koje nisi vidio jedno 5 godina ima se za popričat ...
Bio....i otišao :coffee:
Ja sam tamo ali samo da gledam slikice cura...nema te cure koja me odbije :D :banme:
heh...ma i ja sam regan ima mozda 3-4 mjeseca,igram texas holdem,gledam slike cura "iz susjedstva" itd...:D
imam ga. neki dan sam pobrisao oko 90 ljudi sa njega koje nisam imao pojma ko su ;D
dođem, pogledam slike, neke normalne komentare, eventualno iskomentiram neku sliku od vikenda i to je to. jednom dnevno ga upalim na cca 5 minuta.
svi su gore, osim luke i borne, oni su u šladmingu xD xD xD
Zašto koristiit Facebook?
1. lako dostupni ljudi. pored fejsa mobitel pada u zaborav.
a) kad-tad ćete postati fejs korisnik.
vidjet ćete da će ovaj forum propasti zbog fejsa! pazite što vam kažem.