meni bi dobro došao, pošto sam prije tri dana napravio prijenos...
Printable View
Sutra će me prebaciti na TELE2, pa me zanima...
Da bi mi poslije priznali onih 75 kn, dali moram već u ovom mjesecu nadoplatiti račun, i to nakon što stavim 7,5 kn iz 24 sata. Da pojasnim to ovako:
23.11. stavljam bon od 50 kn
nakon toga nadoplatim 7,5 kn iz 24 sata
kroz 2 dana oni mi nadoplate tih 7,5 kn
Dali ja sada opet moram do 30.11. staviti neki bon unutra da bi mi priznali tih 75 kn, ili sam to pravo ostvario sa onih 50 kn koje sam nadoplatio prije 7,5 kn iz 24 sata.
Ili mogu staviti 7,5 kn, pa onda odmah 50 kn koje odmah dobijem na račun, pa zatim kroz 2 dana dobijem 7,5 kn na račun, i tako mi priznaju 75 kn za 3 mjeseca.
Ma nadam se da sta shvatili. Dakle, još jednom dali mi je ovaj mjesec dovoljna jedna nadoplata sa 50 kn, odmah sutra jer na računu neće biti ničega...
i jelk o nadoplatio koi bon na kon ovog promotivnog? jel mu sjelo?
I meni je sjelo danas 25 kn,ali nisam dobio nikakav sms :)
Budući da sam prenio broj, dali sam ja automatski registrirani korisnik, ili mogu izvršiti registraciju na internetu pa osvojiti još koju kunicu?
Je da je ovo stvarno jeftino, ali sad sam se uživio pa sam u 3 dana svejedno potrošio 60-tak kuna ;D
imam super ideju;D
ko je stari korisnik, njemu se nadoplati samo 1 lipa, kupite 100 tih bonova, i dobijete 10 kuna;D :banme:
a steta sta sam se tek sad sjetio, akcija je prosla, tj. nema vise tih 24sata
ali mozete ic negdje nac te stare brojeve i dat za njih 300 kuna - i dobijete na racun 10 kuna :banme: ;D
sad se vjerojatno pitate zasto besplatno dijelim tako obru ideju, ali sta cu- ja sam dobar covjek:respect: :crazy: :hrv:
hp compaq ti nisi registriran korisnik. mozes nazvati szk i zatraziti registraciju, i oni ti odmah nadoplate 25kn, a ako se registriras preko weba proci ce nekoliko dana dok ti ne sjedne 25kn.