500€? Onda bi radije kupito u Amazonu!!!
btw. Za početak prodaje opčenito se govorilo još od polovice 6. mj da će prodaja početi u roku od 2 tjedna i to se razvuklo do dan danas kada se može kupiti samo na netu.
Printable View
500€? Onda bi radije kupito u Amazonu!!!
btw. Za početak prodaje opčenito se govorilo još od polovice 6. mj da će prodaja početi u roku od 2 tjedna i to se razvuklo do dan danas kada se može kupiti samo na netu.
ja vjerujem kako bi stvarno ovaj put mogao stici negdje pocetkom 9. mjeseca, ali sam siguran da ce cijena biti znatno manja od te...
Nadajmo se. Mislim da cijena ne bi smjela biti veća od 3300kn.
pa sjecas se da je i sx1 dosao kod nas relativno kasno, a akd je dosao cijena mu je bila puno niza od ocekivane... mislim da ce tako biti i sa s65...
p.s. mislim da cu si uzeti taj mob - stvarno mi dobro izgleda...
...a šta će onda bit sa SX-om...ajd mi ga prodaš :D...
...ma cijena će se kretat oko 3000 kn...
neznam hocu li prodavati sx1... mozda... vidjeti cemo....
Govori se da će u Nizozemskoj izaći u 3. tjednu 9. mjeseca, ali će teda zato cijena biti 259€.
...2000 kn...nemoguće...sigurno na pretplatu (24 mj)...
Cijene novih Siemensa brzo padaju. Mislim da je to na www.gsm.nl
to je uvijek bilo tako i nadam se da ce i ostati...
da, ali onda treba čekati i čekati i čekati. prvo čuješ za njega, pa vidiš slike, pa ga predstave, pa dođe u hrv, pa cijena padne...
Do kraja 9. mjeseca će već biti isplativo.
Zanima me jedna stvar, da li se mp3 player može dodati u neki fw. koji će naknadno izaći kao što sam na C60 dobio podršku za WAV?
o ćemu vi to?
..."dark",kolko ja znam,na C60 je odmah bila podrška za wav...
...a na koji mob misliš kad govoriš o dodatku za Mp3...
Nije bila odmah podrška, nego od fw 23 ili 25 (23 nisam probao pa neznam)
Za mp3 govorim naravno o S65, dakle da li se može u fw dodati mp3 player. Ili možda kao Java aplikacija?
Siemens S65 dostupan u club-siemens webshop-u,a cijena je 3336 Kn ili 439€!
...:thumbup:...to uopće nije velika cijena...a je li uključen i MMC...
Je,MMC kartica od 32Mb je uključena u paket.
Dakle, kao što je Siemens rekao, S65 je u prodaji i sada se znaju još neki detalji vezani uz njega. U paketu je RS-MMC od 32MB, uključene su igre Siemens 3D Rally, Worms i Sea Battle (Više o igrama ovdje)
Primjer snimanja videa se može skinuti ovdje:http://www.club-siemens.net/mid/club-siemens_s65.3gp
Za usporedbu, CX65 snima video ovako: http://www.nutraceutyki.pl/fotki/czarul-cx65.3gp
...nekako mi S65 malko bolje snima od CX-a...
ehh, da se pohvalim kako sam danas na punih 15 min imao s65 u rukama...
u eto tako kratkom vremenu, mogu reci da mi se mob jako dopada, sto dizajnom, a i klasicnim siemens-ovim menu-om...
fotke se cine jako dobre (na mobu), ali opet, treba ih pogledati na kompu...
kazem, jednostavno nisam imao vremena za previse istrazivanja, ali vrlo je vjerojatno da cu si ga si nabaviti kad mu malo padne cijena ;)
kak si to uspio dobit u ruke????
neki njemac dosao na ljetovanje, ja vidia, pa pita mogu li pogledati :)
ali kolko sam vidio ekran mu je predivan, imo sam na sekundu m65 u rukama