poceo sam malo igrat masterligu i nakon malo vise druzenja sa 2008..moram rec da mi je pes6 drazi za igranje, a ovaj je nesto realniji sto se tice pokreta igraca sto ga cini teze za igranje.
Printable View
poceo sam malo igrat masterligu i nakon malo vise druzenja sa 2008..moram rec da mi je pes6 drazi za igranje, a ovaj je nesto realniji sto se tice pokreta igraca sto ga cini teze za igranje.
ma pes6 je doveden do savršenstva
a pes 8 je prenapuhan,samo grafika valja a drugo nevalja
na najtežoj razini u jednoj utakmici(15min) dat 10 golova.
korneri iz jednog udarca daš im gol,
kada tvoj obrambeni igrač ispuca loptu redovito protivnički golman ima neuspjelu intervenciju...
ej imam 2 pitanja u vezi ovoga pesa 2008
1. sto ne cujem komentatore???
2. zasto mi ne pamti moje postavke (razinu,formaciju...) kad god udjem u igricu koda sam prvi puta usao nema nikakvog profila :S???
moras sejvat postavke..
za komentatora neznam.. mozda ti je u opcijama zvuka ugasen taj ton..? inace je bug.
ja sam deinstalirao 2008 i igram samo sesticu.
ma sejvam postavke svaki put i jos ukljucim autosave a nista ne pomaze,svaki puta sve resetuje,a nije ugasen ton do softvera je van igre nest se sj*****....
a 6ica je zakon prava je evolucija XD najbolja u serijalu
evo posto jos uvijek ne odgovarate da osvjezim vec pet dana stoji ovako, KAKO DA SACUVAM SETTINGS U PESu 2008,svaki puta kada udjem kao da sam prvi puta usao,trazi difficulty,nijednu opciju (formaciju,kameru,stamina gauge) nista mi nije kako namjestim nego se vrati na defaultno,takodjer ako sam editovao u edit modeu nesto ni to ne pamti,caki imena klubova vraca na staro... ma nista ne pamti kao da nema option file.
meni isto nije nešto posebno jer
svaki put kada pretrčim igrača uglavmom me svaki
igrač dostigne kao da su moji igrači najsporiji :angry:
evo i par mojih golova...... zaboravih na ovu temu
sa čime da snimim ? tak da mogu staviti na youtube ?
gamecam,fraps...
Evo sad sam instaliro joystick al ga PES 2008 neće očitat ima samo Controler 1 a to je tipkovnica... POMOĆ MOLIM! :cry: