da, to mi je poznato! ako si platio u posti treba im i vise od 7 dana! debilizam!
Printable View
pazi idiotizma,zahtjev za prijenos broja u tele2 podnesen 20.10
a 24.10 placen t-mobile racun
tele2 je odmah 20.10 provjerio i ustvrdio da imam nepodmirena dugovanja,taj racun koji je placen 4 dana poslije,i tek 31.10 mi javio da je zahtjev odbijen...koji idiotizam...
jel tesko automatski poslal poruku da je zahtjev odbijen odma a ne nakon 11 dana? ili u tih 11 dana su mogli ponovno provjeriti?
znaci za sve pretplatnike,koji zele prebacivat broj,platite zadnji racun koji imate i onda podnosite zahtjev i nece bit problema...
nebi se slozio,ja sam platio u glavnoj posti u varazdinu,i reko mi tip u t-mobile da je proknjizeno isti dan...
mala opaska oko ovih prijenosa broja a tiču se postpeid korisnika.
95% prijenosa broja koji su do sada rađeni bili su pripeid korisnici.
kako vrijeme odmiče tako se i polako približavaju datumi isteka ugovora kod operatora sklopljenih na dvije god.znači u vrijeme kad je tele2 krenuo sa radom.
sada ti korisnici u velikom broju prelaze na pretplatu tele2,što donorima nikako ne odgovara,pa postupak najviše kompliciraju upravo sa neproknjiženim uplatama.
neki korisnici to rješavaju na način da broj prenesu u pripeid i onda ga kao pripeid prenose u tele2,
treba napomenuti da se kasnije kad se broj koji je pripeid prenosi na pretplatu naplaćuje 40kn migracije.
nemogu nac na tele stranici : kaj bi ja trebo ocekivat neku lovu na racunu kad prebacim prepaid broj kod teleta?
dost bi mi bilo 20 kn taman da se prebacim an knockouticu
Ja kada sma prebacivao, prvo sam jedno 2 puta faksirao, onda jedno 4 puta mailo ugovor, jer je kod njih uvjek bilo nes zakomplicirano, ugl. svaki su mi put zgubili moj ugovor, i nakon jedno 2 mj mi nije radila niti jedna kartica, ni 098 ni 095. onda je proradila 095 (preneseni 098 broj). Po mom misljenu katastrofa od usluge. u međuvremenu meni je puko film i ponov si kupio 099 broj prije neg su mi ovaj prvi prenesli.
hmda iz prve uke, evo priej 8 dana sam podnio zahtjev , reko lik da je za 7 dana to gotovo dakeltocno 7 dana , jos danas nista..stavio sam tek tolko tele2 karticu , kaze inactive sim...
Evo da javim i svoja iskustva i problem. Broj mi je prebačen 12 dana nakon podnošenja zahtjeva, par sati ranije nego što su mi rekli, ali imam problem kod primanja MMS-a od drugih mreža. Ja svima normalno mogu slati i svi uredno prime MMS, ali mogu primati jedino od 095, od drugih dobijem samo poruku da sam dobio MMS i da je došlo do greške u prijenosu, odem na taj MMS i odaberem da ga preuzmem i stalno se javlja greška. Uložio sam prigovor pa ćemo vidjeti što će biti. Da li je imao tko takav problem?
Ove sam postavke upisao u HP iPAQ 514:
= Citat =:
Postavke za GPRS
Connects to: The Internet
Access point: wap.tele2.hr
Primary DNS: 130.244.196.090
Postavke za MMS
Connects to: Secure WAP Network
Access point: wap.tele2.hr
MMSC Settings
MMSC URL: http://mmsc.tele2.hr
WAP Gateway: 193.012.040.066
Port: 9201
Connect Via: Secure WAP Network
Max. Sending Size: 300K
Stvar je u tome što nisam u roamingu već imam Tele2 signal.
Stigla mi sada poruka:
"Vaš zahtjev za prijenos broja je pihvaćen. Molimo vas da nakon 23.11.2007. 16:00 sati aktivirate svoju Tele2 SIM karticu. Vaš tele2."
Dali ja moram isključiti mobitel u razdoblju 13:00-16:00 da bi me VIP isključio, ili mogu normalno imati uključen mobitel sa VIP-ovom SIM karticom? Ako je mobitel uključen, dali će me VIP moći isključiti sa svoje mreže?
Hvala
Prebacili me :thumbup: :thumbup:
Sad još moram aktivirati knock out tarifi i početi pričati
Šaljem poruku: knockout na 888, i nakon par minuta dolazi poruka:
"Zao nam je, ali zeljena tarifa nije dostupna. Tvoj Tele2."
Zašto??!!??
Na računu imam 25 kn (nisam nadoplatio, to je bilo gore).
Mislim da moraš prvo obaviti jedan razgovor (možeš nazvat i szk) da bi te kao "uključili"... To je meni rekao tip u dućanu kad sam kupovao novu karticu... Probaj,ništa te ne košta ;)
Pisao sam mail u SZK i rekli su mi da mi je knock out već aktiviran, a da treba nadoplatiti sa 50 kn da se aktivira 0,49 kn pozivi...
To sam i napravio i sada je OK.
Problem je bio u tome što mi je na prodajnom mjestu rečeno da će mi biti aktivirana tarifa sa mukte brojem a da za knock out treba slati poruku, i da se prelazak plaća 20 kn. Tako sam pročitao i na stranici www.tele2.hr
Očito više nije tako, nego daju odmah knock out...
Stavio sam bon od 50 kn i sada je OK.
imao sam isti problem ,isto prebacivanje broja sve istoi. .zvao SZK i rekla mi baba da samo kupim bon ..nije mi bas jasna ta sema , al ajd , bitno da radi.zapravo cemo ustedit 20 čuna , kaj se bunimo ;D
btw , jel tebi kad te zove netko s mobitela DRUGE MREŽE kaze mu onaj glas"korisnik je prabacio broj" ?
Automat se javlja samo kad te netko zove s one mreže s koje si se prebacio. Ako si se prebacio s t-mobilea javljat če ljudima koji te zovu s 098 broja, drugima neče.
a-ha.to nisam znao , thx.shvacam sad zasto, VIPovcima i tomatovcima je tak svjedno koja je druga mreža.