-
e kinfa brijem da si ti igrao da bi dobili 7 ,8 -0,ovak su jedva...pa daj ne jebite ovak dugo nismo dobro igrali ,bar 1 poluvrijeme,sve bez greške,u dr. poluvremenu otišao je mornar van i pršo i igra se raspala,branili smo se kako tako,al napad nije funkcionirao...još dok dođu tu rapaić i tudor,to će biti sasvim respektabilna momčad
-
ma kad sam vidio kako igraju fakat se više ni francuza ne
bojim a kamoli engleza i ostalih..........
pa pročitajte samo kaj je izjavio danski selektor.......nikad ih
NITKO nije tako nadigrao kao hrvatska u prvom poluvremenu.
da nije bila prijateljska utakmica na kraju bi pobijedili sa 4,5 golova razlike
-
+jedino šta me smeta i to jakoo, što barić nije kranjčara poveo,a taj lik je naj kreator u našor repki,i tako bez organizatora igre igramo..mislim glupost,kao neiskustvo i te šeme ..ma daj..boban je reko da jedino niko sve vidi i sve zna i svi drugi,ali ne ,ne ne bi on nikok poslušao..joj,joj bariću-stariću,al dobro,bumo vidjeli..al s njim bi bilo garant bolji...
-
@smogovac da sam ja igro pobjedili mi mi barem 15-20:0 ;D
ma daj barić ima igrača na bacanje sa kojim bi mogli dobit bilo koju repku sam kaj ih on neće pozvat ;(
-
i ja mislim da je kranjčar trebao ići u portugal
ali šta je tu je morat ćemo do naslova bez njega....
-
da istina , trebo je ić i Kranjččar , on je pravi play-maker , al jebi ga , ovaj misli dobit na neku snagu valdja . jel nema tu vise bobana asanovica prosinečkog jarnia .
ali smogy si nas vidio u drugom djelu koda smo neki amateri iz trece lige
-
ali i kao takvi smo samo primili jedan gol..to je dobra vijest
-
ste citali globus, ljudi bi vise htjeli da hrv bude u finalu nego da provedu noc sa renatom sopek!!!! strasno!
-
pa Fala Bogu,treba nema mozga...meni je bilja ona kaj vodi exploziv,ak se tak zove...ova nemre jednu reč normalno izgovoriti...misli sa sisama pokoriti svijet,al je zakasnila nekih 17 godina,a i + ne zna nogomet igrati,tak nije na nama da tu raspravljamo o njoj
-
Nema Grka? Oni su jedni od mojih favorita za prolaz skupina i za finale.
-
aha.... to si nakon tekme reko....... a ja to mislim o prije
-
i sam znaš da ne stanu svi u anketu,pa sam morao nekog izbaciti,a za grkr mi se to činilo primjereno,jer su oni nas izbacili na njihovom forumu
-
prvak ce biti francuska. ulazem 500kn
-
tak je i moj frend stavio 400 kn na fr protiv senegala...hahahhah...dobri su francuzi,naravno,ali tu svatko,svatko-može biti prvak europe...nogomet je sad izjednačen ko i košaraka...
-
e ste stigli kupit one majice u SN
-
ja je nisam ni zelio... a dobio sam je.. a bog te bezvezena majca koji ce ti to k
-
hahaha kaj je ljudi nekak je "favorit" za naslov europskog prvaka nakantan od momčadi koju naši redovito naperu...hahaha.bas mi ej drago za grke.ali nemogu oni nes velko napravit,to je taj balkanski duh.
danas tekma--uh sam da bude 1:0 za nase! diem u neku pivnicu gleat.
-
ja mado gledat. sekipom..... joooooooooooooj
-
...83. min - 0:0 ...
------------------------------------------------------------------------------------
...kraj - 0:0 ...
-
-
-
:lol: slusajte:
hrvatska svicarska 0 : 0, engleska francuska 1:2
francuska 3
hrvatska 1
svicarska 1
engleska 0
mi sljedecu utakmicu igramo za 2 dana, sa francuzima, i remiziramo.
engleska pobjedi svicarce
stanje:
fra 4
eng 3
hrv 2
svi 1
zadnje tekma:
hrvatska pobjedjuje engleze, francuska svicarce
fra 7
hrv 5
eng 3
svi 1
i mi prolazimo dalje, skupa sa francuzima
-
realnije:zgubimmo od probudenih i sad prenabrijanih francuza ( 2 majstorska gola Zidana u 2 minute, krila su im negdje narasla) , dobimo engleze koji su ionak pehisti i idemo sa 4 boda dalje kao drugi u skupini.
kaj velite? :D
btw evo jedan komentar našeg Vlaovića na poluvremenu Grčka-Španjolska
Gorane,mislite li da bi odlazak na poluvrijeme mogao Grcima naškoditi?
"Pa,ja jako dobro poznam Grke i smatram da bi taj odlazak na odmor mogao prouzročit osječaj samozadovoljstva kod njih"
:lol:
meni je ovo bilo smjesno kad sam gledo, neznam sad
-
Pojest ćemo švicarce - reko pršo, a nije ih ni primirisao :D
možemo mi valjda dobit engleze a i francuze ak damo maximum maximuma od sebe ;)
-
ma teško ljudi,lijepo se nadati,al kad gledaš kak dr. repke igraju...ma možemo biti sretni kaj nismo izgubili