samo druga i svaka slijedeća pretplata koje su na istu osobu mogu ostvariti popust.
Printable View
samo druga i svaka slijedeća pretplata koje su na istu osobu mogu ostvariti popust.
i kada cee konacno doci taj vip.me gprs
Ma stalno mi u službi za korisnike govore da će ubrzo omoguciti aktivaciju gprs-a i nama prepaidovcima. :(
Sutra nazovi tetu u službi za korisnike i reci da ti aktiviraju GPRS i da ti pošalju postavke na mob.Možda i proradi ak ne bu gužva.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
i kada cee konacno doci taj vip.me gprs
...zašto se ne strpite tjedan-dva jer u početku će biti koma sa kanalima i brzinom (dok ljudi ne dobiju prvi račun ili im iscuri bon) a onda polako...
za gog-a: kao što ti je Šljaka napisao - znaći prebaciti sve na staru (u stilu da rasteretite tatka ;)) pa prijaviti drugi kao drugi i evo uštede (ja sam to napravio sa brojem mojih staraca i svojim pa se to dobrano osjeti)...
već sam stavio to na todo listu ;D
...nisam ni sumljao... ;)
pogledaj koji mob imam :D= Citat =:
Poslao: davor
Sutra nazovi tetu u službi za korisnike i reci da ti aktiviraju GPRS i da ti pošalju postavke na mob.Možda i proradi ak ne bu gužva.
Od jučer je počela aktivacija GPRS-a za VIPme korisnike. Meni su aktivirana oba broja u roku par minuta.
znaci sve sto trebam je samo kupiti mob sa gprs-om
...i meni je GPRS aktiviran...javili mi jutros...konačno i to radi...
A, meni ne radi...
Aktiviran je, ali mob kaže gprs network unavailable kad se pokušam spojit na wap!
Postavke su(daj me ispravite ak nije):
APN: gprs0.vip.hr
Username: 38591
Pass: 38591
Da, da, glup sam!
Nije gprs0.vip.hr nego gprs0.vipnet.hr :rolleyes:
Sad sve radi. Dosta je brzo to prek gprs-a! :)
...da,i dobro je to što se obračunava količina prenesenih podataka,a ne vrijeme boravka...to mi se sviđa...još samo trebaju smanjit cijene GPRS-a i to će biti to...
I meni radi, samo neznam zašto mi se neće spojiti kad sam u WEBvieweru.
Radi odlično! Koja brzinnaaa Yeeehawww :D