@SEguy-- samo ti uzmi v500, mislim da se više isplati i da nećeš pogriješit.
@davor-- si siguran? Mislim, ipak je to VipMe paket, a oni inače nedaju dodatnu opremu...
Printable View
@SEguy-- samo ti uzmi v500, mislim da se više isplati i da nećeš pogriješit.
@davor-- si siguran? Mislim, ipak je to VipMe paket, a oni inače nedaju dodatnu opremu...
ja mislim da se vise isplati v525
danas sam bio u vipu i posto sam i sam zainteresiran za taj mob ili v500
u kompletu v525 ono vodafone dobijes karticu onu sliku i ona ostala sranja i jos dobijes i usb kabl i cd od motorole....
Zašto??? Zbog kartice? Pa ako ima karticu ne treba mu nova. A zbog jedne kartice patiti na software mislim da nije neka prednost= Citat =:
Poslao: :))
ja mislim da se vise isplati v525
danas sam bio u vipu i posto sam i sam zainteresiran za taj mob ili v500
u kompletu v525 ono vodafone dobijes karticu onu sliku i ona ostala sranja i jos dobijes i usb kabl i cd od motorole....
Slazem se sa cyberom! Rade kupi karticu u oglasniku, nego motorolu sa sje..... softverom!
pa isti ti je ud...
kupis taj paket prodas karticu i promjenis soft i ok
zar ne?
dali se tada gubi garancija?
Naravno da se gubi garancija= Citat =:
Poslao: :))
pa isti ti je ud...
kupis taj paket prodas karticu i promjenis soft i ok
zar ne?
dali se tada gubi garancija?
e ak ti mijenja soft neki ovlašteni servis, jel se i onda gubi garancija
Na V525 ni jedan ovlašteni serviser ne smije tj. ne bi smjeo mjenjati software, a i ako promjeni gubi se garancija jel jedini tko mijenja software na motorolama v500 i v525 je VIP. Frend je kupio V500 u RAM-u ili tako nekoj trgovini i kad je pito jel mu oni mjenjaju software oni su mu rekli da software mijenja VIP iako su oni distributeri Motorole= Citat =:
Poslao: kinfa
e ak ti mijenja soft neki ovlašteni servis, jel se i onda gubi garancija
da to je RAM 3 i meni rekao, sto se tice mijenjanja softwarea...
Mislim da cu kupit V500, jer mi je garancija bitna, a broj cu lako kupit posli!
bok,
namjeravam kupiti motorolu pa me zanima je li kamera na v500 i v525 ista i da li v500 podrzava mp3 melodije zvona??
hvala
Ja sam probao i V500 i V525 i meni osobno se vise svida V525...inace sve je isto osim softwarea, ali i dobro dodju one sitnice od vodafonea!
I like V525!!!!!!!
@nimda
Naravno da sam siguran jer sam ga kupio ženi.
evo samo da kazem svoje misljenje i pitanja imam
doso kuci prije sat vremena posto nije u vipu bilo v500 kupio v525
i uopce nista nefali stalno drkam po njoj.... jos mi zena smanjila uz onih 3% jos i 100kn jer mi nije trebala nova kartica i ona izvadila iz paketa i ostavila si....
e sad pitanje...kako napravit da se sve one igrice i glupe slike i melodije izbrisu koje su onako "zaljepljene"
kako napravit reset moba???
E tu ti je kvaka. Sve što si dobio sa mobitelom, melodije, slike, igre.... ne možeš nikako obrisat. Jedino mjenjanjem software-a
a dali mi netko moze pojasnit kako iskljucit ton tipki ali da mi ton zvona ostane ukljucen...???
Mogu se zbrisat slike i melodije bez mjenjanja softvera. Imaš tu negdje temu brisanje zaključanih stvari ili tak nekaj slično. Napravi search pa ćeš naći. Neda mi se ponovo objašnjavat.
Ton tipki isključiš tamo u ringer styles-ima di mjenjaš i kak će ti zvonit, smo moraš za svaki style(loud, soft, vibrate&ring) posebno.
fala fala
e da i kad prebacujem igrice
sta prebacujem imam i *.jad i *.jad
?? oba ili?
Ima i o tome na forumu već... Uglavnom pročitaj si ovdje kaj trebaš: http://home.nyc.rr.com/gadgetglitch/motorola.htm
...ovisi dal imaš BT ili kabel...
podržava ;)= Citat =:
Poslao: hico
bok,
da li v500 podrzava mp3 melodije zvona??
Nekoliko stvari:
I. Nema vise V500 u Vipa, tako da cu morat kupit V525, sad sam zadovoljan jer nemam izbora :)
II. Zanima me gdje se na netu mogu naci besplatne igrice za ovaj mobitel, tako da skinem par, ako je to uopce moguce?
III. Sta se dobije na onom cd-u, mislim koji programi, a koje bi vec sad trebao ici skinuti sa neta, i odakle (ako moze link)?
Eh, nadam se da nece biti problem odgovarati na ova moja pitanja?!
Inace mobitel bi trebao kupiti do kraja tjedana, ALI samo ako kartica prodje?!?! :)
Imaš temu ovdje na forumu sa java igricamaq, melodijama i sl.
evo link: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3964
Tu imaš pa valjda 10 siteova sa tim stvarima. sve besplatno.
Ja sam sa v525 dobio samo neki promotivni cd na kojem zapravo nema niš korisno. Sve možeš skinut sa http://coma.fsb.hr/motorola Tam ti i piše kaj ti za kaj treba.
dali mi netko moze napisat do koliko slova je samo jedna sms poruka??? uvjekme zajebe pa posalje dvje... dali je prva do 300 ili???
1 poruka - 160 znakova
450 - 160 = 290!
Puno hvala ihladin ;)
...ništa, to je promo cd, dobiješ upute za mob. koje ionako dobiješ u knjižici...= Citat =:
III. Sta se dobije na onom cd-u, mislim koji programi, a koje bi vec sad trebao ici skinuti sa neta, i odakle (ako moze link)?
[/B]