Bi li i meni netko mogao dati pozivnicu za demonoid tražim je već jako dugo pa ako neko ima :angel:
Printable View
Bi li i meni netko mogao dati pozivnicu za demonoid tražim je već jako dugo pa ako neko ima :angel:
2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED
Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.
moze kod za Demonoid pls :funny: .
jel ima tko viška pozivnicu za hdbits?!
Imam ja viška,al prvo....Koju vezu imaš? Imaš neki skrinšot ratia s drugih trackera?
"The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding."
Moze i meni za torrentleech?
Imam flat...tompa16@net.hr
hvala unaprijed
i meni bi trebala pozivnica za torrentleech ako je ikako moguće. također imam flat. prophet_cro@yahoo.com
zahvaljujem unaprijed
molio bih pozivnicu za torrentleech, imam flate rate,
mail: zeljko.riha@gmail.com
hvala!
Dal je itko čuo za CZONE? Znam da nije navedeno za zahtjeve u prvom postu, al ima li tko pozivnicu za to?
@mbusic: možeš tražiti bilo kakve pozivnice ;)
A sada vas molim za malo čitanja. Kao što je više puta spomenuto i citirano, TorrentLeech i Demonoid više ne djele pozivnice. Točnije:
Demonoid:
"The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding."
TorrentLeech:
2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED
Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.
Uzalud vam svako traženje pozivnica za ova dva servisa.
Nekima sam obrisao postove, ali to je s ciljem preglednosti (hvala što ste upozoravali ostatak foruma umjesto mene :)).
Tema ostaje otvorena i ako netko ima kakve bitne informacije neka slobodno kaže i nama ;)
kakvih ovdje debila ima...po 1000put za DEMONOID(zatvoreno) i TL nema registracije,
blackcats Zatvorene registracije
ako nekome treba Crna Berza Seed Bodovi .,.,da se za neku pozivnci changamo
i sta ima sad novo umjesto Demonoida i TL-a?
Evo ja sam novi ovdje,dosadno na poslu pa se javljam, ja sam naletio na vrlo zanimljivu stranicu koja radi na istom principu kao i TORRENTLEECH,registracija je još uvijek dozvoljena dok se ne dosegne neki limit, www.pussytorrents.org
ja bih vas molio pod hitno mi treba pozivnic az a torrents.czone.ro
molio bih neka mi se neka dobra duša javi na pm...
hvala
ja trazim pozivnicu za torrent-damage.net -> HITNO
a u zamjenu mogu ponuditi demonoid
zlato moje, ajde ti meni objasni kako bi ti ponudio demonoid pozivnicu kad demonoid ne radi već skoro 2 mjeseca????
joj da uopce ne mislim kaj pisem
a bas sam neki dan iso gledat na demonoid za jedan film :cry: :banme:
sorry 4 up
i SiemensCX70 imaš li koju pozivnicu za TD
zna li netko kako se može registrirati na ovaj forum:
http://www.warez-bb.org/index.php
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52050
Jedno vrijeme su otvorili registracije, ali su izgleda opet zatvorene :-/
Ajd ak netko ima neku pozivnicu za mene, imam recimo flat, pa ono... da imam sta skidati... :)
hvala...
Evo dam ti ja za IPTorrents, posalji mi na pm mail (ali da nije hotmail ili aol jer na to ne mogu slati pozivnice :-/)