Na nokia n 95 mi pise remote GPS i to ne mogu mjenjat, ako zna netko u cemu je kvaka
Printable View
Na nokia n 95 mi pise remote GPS i to ne mogu mjenjat, ako zna netko u cemu je kvaka
Kvaka je u tome da nisi regao odnosno otključao aplikaciju. Već je objašnjeno kak se to radi pa pogledaj da ne pišem ponovo
Sredio i radi , sad samo jos voice gdje mogu nabavit
Najljepše se zahvaljujem
jel se može program staviti na n73 i upogoniti sa nekim drugim gps.om osim garminovog? Meni ništa ne nalazi..
Pa sa bilo kojim bluetooth gps modulom bi trebao raditi
Javi mi samo: "tražim GPS uređaj" i na kraju ne nađe ništa. Pokušao sam nekoliko puta i nikako da uspije. GPS je Holux M1200, jedan od najboljih na tržištu (51 channel). Ne znam koji mu je..
i jedan savjet onima koji ne mogu otključati program a napravili su sve kako treba:
Sa nekim file managerom (xpore, ybrowser) odite na datoteke s ključevima i obrišite nastavak ektenzije tj. ".txt"
Meni je u windowsima pokazivao .UNL a preko xplore .UNL.txt
---> znači samo pobrišite .txt
...samo me pati zašto ne prepoznaje GPS...
...jel probao netko usporediti garmina i tomtom.a ili neki treći program što se tiče detaljnosti karata?
Sad ne znam točno koja je šema sa eksternim gps-ovima. Jel ima kakav gumbić taj gps?
A što se tiče karata nema detaljnije karte hrvatske od adria route-a. Tom tom ima malo banana kartu
ima gumb za paljenje samo. kad ga spajam sa mobitelom nađe ga i sve ok a preko garmina samo traži i traži i ne nađe niš..
Moze li link garmina za N73 i adria route?
Kako ubaciti one sve waypointe s adria route karte na mobitel???
Molim vas pomozite!
Ukratko zamoljevam da mi netko objasni kako instalirati na N80 neki od navigacijskih programa i postoji li uopce mapa za hrvatsku.
Hvala!
Ako netko ima hrvatski voice za nRoute, molio bih, znam da nije baš vezano uz ovu temu ali!
RAK21-
jel probao netko usporediti garmina i tomtom.a ili neki treći program što se tiče detaljnosti karata
Koritim TT v6.02 i kartu Hr (EE 680.1536) externi GPS i Garmin XT v4.10.60 isto externi GPS te adriaroutu,moje misljenje je TT puno bolji,brzi,novi put preracuna dok si reko keks.Garmin pa najavljuje preracunavam,bla bla.A R66 je malo bolji no sto je bio,ali jednostavan za posluziti.Eto.....
tomtom je brz ali nekako mi je čudan za snalaženje, garmina nisam probao. Koji još programa za navigaciju (i koja karta) ima za symbian 9.1
p.s. tomtom je našao GPS u sekundi, garmin i dalje neće.. neće mi ni mapu otvoriti, sve napravljeno po uputstvima.. (nekoliko puta)
Sa Garminom se ne sluzim za mene su TT i R66 bolji.
Imas jos route66 v7.3.545 radi sa internim i externim GPS karta Hr (EE 185Mb) samo komplicirano signiranje.
daj link za r66 i ako može hrv voice za tomtom 6.02
thx
ili još bolje pukni ti na rapid :)
tu se moze naci h**p://rapidshare.com/users/2UG51R
jebate, proradilo sa garminom ver. 4.10.60 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tomitom, zamolba i dalje stoji..
TOM, jesi koristio igo na symbianu, koliko sam čitao dosta ga hvale..
..u bit želim sve probati pa ostaviti samo jednu opciju, za sada mi se Garmin XT puno više sviđa jer je mapa puno detaljnije od tomtom-ove..
kad si recimo u nekom folderu ili u my computer-u odeš:
tools (gore na vrhu prozora di ti piše file, edit, view...) -> folder options -> otvoriti se mali prozor i izabereš view -> i onda ti se pojavi popis Advanced settings -> makneš kvačicu pored Hide extensions for known file tipes -> stisneš Apply i OK i zatvoriš taj prozor.
i onda ti se pojave ekstenzije kod fajlova.
Al dobro. sad se vratimo nazad on topick...