Znam. Za sada samo web, a kad bude gotov možda napravim wap sa nekoliko melodija i sličica za download za one koji nemaju kabel.
Printable View
Znam. Za sada samo web, a kad bude gotov možda napravim wap sa nekoliko melodija i sličica za download za one koji nemaju kabel.
Napokon sam našao malo vremena i Mobilni svijet se transformirao u Mobilni portal.
Možete ga naći na adresi www.mobilni-portal.tk
Ako je tko spreman za suradnju u bilo kojem području portala, može mi se javiti na mail dark091@gmail.com
Bad Gateway
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
Meni radi.
Pa da sad i meni neznam kaj je bilo.
:thumbup:
jako dobro ;)
ok zgleda ali header u flashu je prevelki, animacija jako mala i trebao si odrezati header image na više djelova i animirati samo ovaj mali dio(zvjezdice mislim)..puuuuno brže bi se učitavala ;)... i da, na vrhu stranice povuci layout preko onog "free web hosting" i stavi bijeli .bckg da se ne vidi....bar bi ja tak...inače je OK
Nisam ja radio tu temu, samo sam u flashu ono dopisao. Mislim da host nije previše pouzdan pa tražim novi. Što se tiće animacije (oko 60kb) mislio sam staviti običan jpg. Još ću razmisliti o tome svemu. Site mi trenutno ne radi. Nadam se da vama radi.
meni radi OK, to je najvažnije
I ovaj pop up sto iskace na pocetku ubija!
Tko ti je kriv što nemaš popup blocker. Da imaš i google toolbar bilo bi dovoljno.
popup je zbog domene. Da nemam domenu adresa bi bila mobilni.hollosite.com/e107/ pa birajte.
Danas sam promjenio host jer je ovaj bio nestabilan i imao je banner. Link je isti, a downlade ću natrag postaviti kroz nekoliko dana, a onda će biti i novih downloadova.
Registrirati se ne morate ponovo (osim ako se još niste :D ).
...još gore...treba mu 3-4 min dok provjeri username i password pri logiranju... :thumbdown: ...
Siguran si? Meni je to bilo u trenutku. Probaj drugi put jer je bilo problema sa bazom podataka pa mu je onda duže trebalo.
...sad je ok :thumbup: ...