FakEmaN prestigo si me :) Koliko ja znam, na istom forumu ima i popis aplikacija . Dobra stvar
Printable View
FakEmaN prestigo si me :) Koliko ja znam, na istom forumu ima i popis aplikacija . Dobra stvar
mislim da je taj tvoj frend se javio na forumu sa tim problemom i tu je problem neispravna kartica a ne nekompatibilnost.
na sx1 ce raditi svaka ispravna kartica sa sl45i bez problema.
ja sam isprobao vise kartica na mom sx1. od no-name do kingmax-ovih i moram reci kako su sve radile bez problema. cak i jedan no-name od 512MB...
vjerovatno imas pravo, al ja je svejedno nikad necu kupit. nego di si nabavio tu od 512MB nisam vidio da ju imaju u hgspotu, kolko znam 256 je najvece sta imaju.
nije da imam nes osobno protiv kingmaxa al pogledajte ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=5294
Ovo moje se nastavlja ovdje da ne odemo previše offtopic :)
@fakeman
a cuj, sve se moze pokvariti. ne zanci da je svaka losa.
ja cesto izbacim (citaj uvijek) karticu dok je ukljucen power lock i nikad nisam imao problema. ALI Siemens ipak upozorava da se kartica ne vadi tako nego da se prije klikne na swap memory card da se nebi izgubili podaci...
sto se tice ove od 512, nju sam samo probao na svom mobu. frend ju je imao u 6600. mislim da ju je on narucia preko interneta..
Svakako, problem zapravo možda nije bio u kartici. Ja sam se odlučio za kupnju 128mb kartice u hg-spotu. Mislim da se najviše isplati. Ima li tko kakvo iskustvo (osima Samovog lošeg iskustva ) za Kingmax-om? Točnije, 128mb by Kingmax?
jel se može mp3 file sa kartice na sx-u podesiti da svira kao zvonjava ?
nemoze, trebas ga pretvorit u midi ili wav,
Podivljat ću, sad sam vidio MMC od 256mb za 348kn. Neznam kaj da radim... Kakav je to proizvođač PQI? Jel valja to išta?
= Citat =:
Poslao: Hrc
Podivljat ću, sad sam vidio MMC od 256mb za 348kn. Neznam kaj da radim... Kakav je to proizvođač PQI? Jel valja to išta?
A nego! Ne znam da li ta "marka" valja i da li je kompatibilna sa SX1, ali ne kužim kupovanje kartice od 512 ili 256 MB za mob. Ja imam skromnih 32 i još mi je pola kartice fraj, a natrapana mi je clipovima i slikama. Sigurno neću kupiti 512 MB za nekih soma kuna da bih je nafilao mp3-jevima, a za što treba čitava vječnost. Za to imam mp3 discman. Ili gledanje filmova na mobu. Come on... Iščašiš si oči gledajući duže od 10 minuta tako malen display. Koliko god je velik za mob, još uvijek je premalen za gledanje filmova na njemu. Just my opinion.
Istina sve što kažeš ali od viška glava ne boli, zar ne? Ja imam namjeru stavit jedan puni film, puno kraćih ( onih smješnih) puno mp3-ca i još da mi ostane za video i fotke. Ali ipak sam se odlučio za 128. Mislim da će mi biti dosta bar za dio mojih gore opisanih želja :)
ma na mmc od 128mb mozes staviti brdo stvari...
Imam 64Mb i sasvim solidno mi stane sve kaj trebam, jedina stvar koja me smeta sto melodije moraju biti na sistemskom disku ;) Jel ima neka finta kako da preusmjerim da cita melodije sa MMCa?
pa meni su sve melodije na mmc i sve radi bez problema.
http://www.pixfiles.net/pix/856157833731789445.jpg
melodije su mi na E:\Sounds\Digital
OMG! Pa to radi, thnx alcatraz za prosvjetljenje :angel: Vrijeme je da ga napunim svjezim melodijama wooo :)
= Citat =:
Poslao: alcatraz
pa meni su sve melodije na mmc i sve radi bez problema.
http://www.pixfiles.net/pix/856157833731789445.jpg
melodije su mi na E:\Sounds\Digital
Oke. A sad, kako da provjerim gdje mi se nalazi određena melodija i ako je na phoneu, kako da je premjestim na karticu?
THNX!
samo copy paste tehnika. a sve originalne melodije su ti na a:/nokia/sound/digital...
samo to ti nema koristi jer onda imas iste melodije i na kartici i na a disku, a sa a ne mozes nista brisati...
O-oooo Čika 3aTmr is not gonna like this :D
Usput, nabavih karticu, no imam pitanje. Sad mi u "Images" stoji i mp3 i nokia. Jel ima neki način kako da to maknem a da ne izgubim podatke sa dotičnih?
u images na mmc? ili? inace samo ti treba biti images folder i u njemu neki podfolderi ako ih ti hoces. npr ljeto 2004, moj rođendan i sl.
a mp3 je folder sam za sebe na mmc, i nokia isto tako....
samo ih kopiraj. nebi smio izgubiti nista od podataka...
{brz si :D }
Ma ne, stvar je u tome što dok uđem u Images, pomaknem joystickom u desno (za slike na MMC-u) tamo nađem (osim mojih foldera) i folder Mp3 i Nokia. Zakaj?
a jebate pa stvarno ti smetaju sitnice......
pa zar te taj mali folder toliko smeta?
Da. 2 mala foldera preciznije :) ma nije da mi smeta ali ružno izgleda
a šta ćeš moramo se pomirit s tim...
valjda je nokija htjela pokazat da je ona imala
prste u stvaranju softvera pa je zato to tak...
Mislim da ce ti i na mmcu on pocet kreirat takve foldere, vidio sam isto hrpu foldera koje se stvore sam tak bez tvog znanja :) Mozda ih neka aplikacija stvori isto. Ali ak je mmcu mislim da brisanje nece stetit ako nemas nista unutra, hehe :) :) E da i ako te smeta tako nesto biti ce puno cupanja kose :)