apsolutno - ali kad jednom dobiješ flat i 2mbps je malo :)
Printable View
apsolutno - ali kad jednom dobiješ flat i 2mbps je malo :)
Složiš si neki stari komp koji ti služi samo za skidanje i koji radi 24h na dan i da vidiš koliko ćeš skinuti za mjesec dana :comp:
A gdje spremaš toliko podataka? Hard disk, dvd??
Da, i mene zanima jer za 200gb treba 42 dvd-a
nesto na hard od 400gb nesto na medije,cuj kupis hard od 1tb i miran si neko vrijeme:)
Miran si par mjeseci :)
Katastrofa, ne bi vise im potpisivao ugovor nema sanse, rade si placam flat nego da im potpisem ugovor
meni je jos pola godine ugovor,ako ne budu velike promjene odlazim ja na optimu,ipak sam za njih i radio:)
ma ja ne kuzim da sam u centru i nije mi dostupan ni amis ni iskon duo ni metronet :hunter:
Imaš li uopće telefon doma? :lmao:
imam pitanje u vezi adsl prikljucka na telefonsku liniju, dali se moze dsl modem izravno na telefonsku liniju spojit ili se bas mora montirat splitter ?
znaci nista od adsl-a u iznajmljenom stanu
Ne znam što bi ti smetalo ako je stan iznajmljen.
Ako te muči što vjerovatno ti i gazda dijelite istu liniju, rješenje je jednostavno. Kupi jedan dodatni spliter za gazdu, na kojeg će on spojiti svoj telefon, a na drugi spliter ti spoji adsl modem i svoj telefon.
Ja doma imam tako spojeno (u prizemlju telefon za starce, a na katu telefon i modem za mene).
Ako bi i gazda htio internet, onda uzmi wlan modem, pa zajedno surfajte :thumbup:
moram popricat snjim o tome, u tom slucaju bi svoj maxadsl prebacio na tu adresu. al onda me muci sto necu imat internet kada budem kod svoje kuce..
ok hvala..
eo ja mogu reci da sam na maxu godinu dana i nije bilo nikakvih problema sa kazda modemom a ni s vezom..jedino cijena :)
potpiso ugovor s optimom u 6-om mj i kazu oni sve ok...no konacni odgovor prije par dana je da mi ne mogu spojiti novi broj do sljedece godine...a samo sam 5kn od osijeka :)
da stvar bude bolja, frend u vk ima opt. flat
držite se teme!
zbog organizacije, odvojili smo temu o novom povećanju brzina:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=47518
skoro sam se doselio u Zagreb i imam mogucnost samo konektovanja preko telefona ali je presporo
gospodja od koje rentiram stan nije nesto posebno raspolozena za uvodjenje adsl-a a koliko sam ovde shvatio samo vlasnik telefonskog prikljucka moze uvesti adsl tako da mi ostaje neka bezicna varijanta gledao sam po netu ali nisam uspeo naci niti jednog provajdera
zato molim za malu pomoc i preporuku ko moze pomoci neka posalje link
hvala unapred
Puno se pričalo ovih dana o povećanju brzine dsl-a. Upgrade sa 1 na 2 Mb/s. Uzeo sam flat i dobio besplatnih 2 mjeseca ali još nisam okusio tih 2Mb/s. Treba li se čekati da te "prespoje" ili šta već ili to ide automatski!
Po koji puta se ponavlja da to ide automatski kroz nekoliko tjedana. Ne mogu svima odjednom podići brzinu.
od novih prema starim korisnicima ide,meni su digli negdje 27.9