dok sam ja koristio IE imao sam smart popup killer...
ma predji na operu i rjesio si se svih muka
Printable View
dok sam ja koristio IE imao sam smart popup killer...
ma predji na operu i rjesio si se svih muka
hvala,pokusat cu,ako ne ide znam gdje je forum
Kod opere nema nikakih pop up-a!
...sad sam prešao na FireFox i mogu reći da sam prezadovoljan...IE je za njega skoro nula...
Dok još staviš ekstenzije...
stavio sam firefox i zakon je ,hvala decki (ako ste decki)
...kad bi znao di ih naći :) ...= Citat =:
Izvorno postao Dark
= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Tu smo da pomognemo :thumbup:
https://addons.update.mozilla.org/ex...cation=firefox= Citat =:
Izvorno postao Eminem
..."dmi",hvala...
Evo, NOD32 sam skinuo po uputama s foruma i update-ao sam ga. A gdje da skinem ZApro i AD-Aware full?= Citat =:
Izvorno postao Ranger
@ gog
nemam ništa protiv da i meni na PM pošalješ adresu s koje NOD update-a bez potrebe za novim passwordom. Hvala!
THE method:
- change year to 2019 (on your PC)
- install NOD32 TRIAL VERSION (do not use the commercial version)
- do not reboot (it will ask you to reboot)
- turn your clock back to 2005
- now, you can reboot
......You now have 752741 days until NOD32 expires !!!!!
dali ovo sljaka
nebi reko killa
Da, vidio sam to uputstvo na www.olivers624...., ne znam, nisam probao, ja sam skinuo commercial verziju i paste-ao pass i username sa te stranice. Za sada mi radi.
a gdje si nasao usrname tamo
Na linku Deliver of gold (to je kao neki forum valjda). Piše nešto na francuskom, vidio sam username i pass ,probao i radi!
sad sam skinuo neki noad na francuskom i odjednom mi je isteko norton
darkovsky ovaj link ne radi..... kako da dodjem do usrname i pass........ ma nije za mene ja koristim norton nego trebam postavit nod na jedan komp....
Čudno, meni radi. Evo, poslao sam ti na PM. To je za sada zadnji serijski (meni taj radi)
hvala covjece... da se ja nemoram mucit :D
Nod32, da li je moguće da je istekla licenca ili nešto slično? U biti, javi mo da imam virus, a od opcija ponudi samo OSTAVI, a ostale (Obriši, Očisti, Preimenuj, Zamjeni) ne mogu kliknuti. Piše ovo:
datoteka C:\Documents and Settings\Darko Novosel\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CLAN8HYV\ysb_regular[1].cab je zaražena s trojan Win32/TrojanDownloader.IstBar.GP. NOD32 ne može očistiti ovu infiltraciju.
nazalost onaj usrname i pass mi ne rade za commercial version, cro...
Ma daj? Pa meni rade! Isto sam skinuo Cro verziju... Banana
Ma trebalo bi to probati, moglo bi raditi... Ja sam našao isto takvo uputstvo negdje na netu..= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
jel moš meni poslat usser i pass na P.M= Citat =:
Izvorno postao darkovsky
koristio sam nod 2 dana i onda ga morao maknut jer nije dao bit tornadu da radi normalno. trenutno nemam nis.... u potrazi sam. treba mi nesto sto ne guta memoriju