a i zappan ti sad u zadnje vrijeme rjeđe posjećuje forum ( sigurno ima ispite) :mega:
Printable View
a i zappan ti sad u zadnje vrijeme rjeđe posjećuje forum ( sigurno ima ispite) :mega:
nevjerovatno sile pa ti si oborio rekord u odgovorima na temu prijedlog za moderatora!
dok traje rasprava, trebam ju pustiti... uostalom, prijedlog je aktivan tek eto jučer tjedan dana što stvarno nije puno.
rasprava je interesantna u svakom slučaju... pogotovo izneseni prijedlozi o grupiranju određenih područja koja se pojavljuju kao teme razgovora, ne samo u kafiću nego su tu i računala + virusi i tome slično.
takve ideje se i meni motaju po glavi, pa kad neke teme dostignu nekakvu kritičnu masu postova da za njih može postojati odvojeno mjesto, meni se sviđa ideja to odvojiti pogotovo ako se odmah kroz takve teme isprofilira netko tko bi mogao tako izdvojen dio moderirati.
što se tiče tih prijedloga, tko ima za predložiti (sile) neka otvori novu temu za raspravu sa svojim prijedlozima kako i što grupirati u forumu mobil # forum # obavijesti pa ćemo se razgovarati o tome. prijedlozi su dobrodošli, a onda ćemo vidjeti kako forumaši dišu i hoćemo li to napraviti.
ajmo ovako... neka sile sad postane mod u kafiću, a neka otvori temu za prijedloge za to uređivanje i grupiranje nekih tematskih cjelina pa ćemo o tome još prodiskutirati pa ako bude dobrih prijedloga kako da to organiziramo i ako se tako dogovorimo, možemo pokušati.
sile, kafić eto sada... imaš prava i na chataonicu i na ankete, chataonicu pustiš kako je, reagiraš samo ako se netko zakači ili se vrijeđa ili već tome slično (hint: vidi pravila foruma), inače sve smajlije, lolove i slično ostaviš, zato smo otvorili chataonicu... a moderiranje anketa je naravno isto kao i za kafić, ako naletiš na offtopice, gluposti i slično to slobodno urediš.
ipak, ne zaboravi da je to sve kafić tako da neke teme ipak dozvoljavaju slobodniju spiku... uostalom po naslovu teme i prvom postu tko je otvorio procijeniš koliko je stroga tema.... snaći ćeš se, a ako zapneš, vidimo se u forumu za moderatore pa se tamo konzultiraj u početku s ostalima koji su tu neko iskustvo skupili i koji će ti dat vrijedne savjete...
očekujem tvoje (i od ostalih ako imaju) prijedloge i ideje što si pričao, pa da forumaši o tome rasprave...
O.k. puno hvala tebi i svima koji su glasovali za mene. Dat cu sve od sebe da funkcioniram i da funkcioniramo sto bolje zajedno. Nadam se da ce te mi pomoc da se sto bolje uslagiram ovdje.
Dakle, hvala jos jednom! :) :beer: