Na 6300 nemožeš to pregledavati...
inače "obične" (S40) nokije to ne podržava, ali zato to podržavaju symbiani (S60) :)
Printable View
Java je u zadnje vrijeme jako napredovala i ima jako puno programa kao i za s60. Ja sam nasao neki mobilepdf nije ne znam sta ali radi. Jedino sto je trialni pa nakon nekog vremena moram pobrisati one dodatne datoteke sto se stvore pa da opet radi. Inace imam dosta tih zgodnih aplikacija pa ti mogu na mail poslati. Vjerujem da ce ti raditi na mobu jer meni rade na 6234.
Čuje li se dobro kad se razgovara? Nema problema kao recimo na 6280? Može li se razgovarati normalno i kad je malo bučnije u prostoriji?
bas nisam zadovoljan zvukom.nije cist iako se solidno cuje u bucnijoj okolini.
Mislim ne moraš stavljati prst u uho ili bježati van iz prostorije da mogu normalno pričati?
to ne,ali meni se zvuk ne svidja jer je nekako šupalj i nema cistocu kao recimo kad koristis Motorolu ili jos bolje fiksni telefon.
Prvi utisci su odlicni. Kupio sam je i jako mi se sviđa. Modis i funkcionalna, metalna, otkljucana. Brz, odlican ekran. Malo me plasi otvaranje poklopca sa straznje strane jer ima sve mtalno pa da nesto ne ogrbem ili pokidam. Zvuk u slusalici odlican, vanjski zvucnik malo losiji ali nema veze. :respect:Moj glas za ovaj model!
na svu sreću telefon sam prodao. Takav mobitel jos nisam imao, softverske greske javljaju se stalno, kvaliteta kucista je super, ali se grebe prestrasno, tako da je po meni dosta loseto rijeseno. Zvuk je los u slusalici, a o speakeru da ne govorim.
Dizajn je prekrasan što je i bio razlog kupnje... ali u mjesec i polo da mi se izgubi 2 puta kalkulator, da neke funkcije uopce ne rade, to mi je smijesno..
sve u svemu nisam prezadovoljan bio s mobitelom
takodjer nisam zadovoljan,ali nisam ga uspio zamijeniti pa ga jos trpim.uglavnom sve sto navodi McLaren je tocno.zvuk je stvarno los,cesto mi se i zamrzne,a i lako se grebe.
Ništa od toga mi se nije događalo i sve je u redu. Slušalica je odlična, sugovornika čujem kao da je kraj mene. Malo je vanjski zvučnik slabiji ali midi zvukovi stavljeni kao zvuk zvona jako se dobro čuju. 4,8/5 je moja ocjena!
neznam di da pitam pa... jel zna netko di se može odkodirat mob i koja je cijena? frenda zanima pa...
Pročita slijedeću temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45161
Dobio sam mob, i nakon e900 sam oduševljen ;)
Ovako imam pitanje. kada stigne npr. neki file preko bluetootha on je spremljen na mob. i kad ga hoću premjestit na karticu nemogu birat mapu/podmapu pa jel ima kakvo rješenje? jer mi je ovak neorganizirano.
ako se nevaram, možeš birati mapu/podmapu...
kada označiš fajl koji hoćeš premjestiti onda nemoj stisnui OK kada dođeš do memo kartice, nego pomakni "navi-pad" prema desno da uđeš u memo karticu, onda ideš prema gore/dolje dok ne dođeš do foldera i ako hočeš u folder smjestiti onda stisneš OK (potvrdnu tipku), a ako hoćeš u podfolder, onda još jednom odeš desno da uđeš u folder u kojem ti se nalazi podfolder... :)
(tako je bar radilo na 6280/6288/6233/6500s)
probaj, pa javi da li je uspjelo
^^
ajme koji sam konj, da može se hehe
hvala ico.
E da imam još jedno pitanje. Pošto sve nokije u rangu sa 6300 a to su po meni 6288/6280/6233/6234 imaju video snimanje u vga rezoluciji jedino 6300 qcif. je li to softverski tako ograniceno na 6300 ili je bas kamera u banani?
Inače imam v.6.41 verziju softa i stalno prčkam po mobu i jos nije nijedamput zaštekal. soft je jako dobar, ekran vrhunski kao i kvaliteta izrade kučišta
to je tako... nemožeš tu ništ pomoću softa napraviti... kamera je po pitanju snimanja videa lošija nego na 6233/6234 ... :-/
U profilima, svjetlosni efekti pa ukljuci! I to je to!
ma jeb..ti 6300 evo odapela mi prije 5 min, samo odjednom bijeli ekran i ugasila se, probam upalit, upali se, upisem pin, ide ona pozdravna poruka s rukama pa pocne bijeli ekran blicati i ugasi se...uf dugo je i trajala 4mj.
reklamacijaaaaaaaaaa