novi hg spot-mandi trg. centar
Printable View
ako neko ima novi ipod nano neka napise mali review o njemu jer meni se osobno svida i kad tad cu ga uzeti.
Meni je prej***n. I planiram uzet jedan još ovaj tjedan. Kod sonya mi se ne sviđa bass, a iriver traži previše para za toliko memorije.
ne kužim,šta će ti dva?
meni je nekak za curice,šminka,mali..ali svakako dosta unaprijeđen od zadnje šita...ovo je već neš...ali opet premalo za pravu mušku ruku..
1000 kuna za player od 4 gige i utorom za SD kartice je tebi previše?:hm:
Kad imaš nekih 1000pjesama a 270 izvođača, radije bih touchstrip,nego touch wheel. Touchwheel: Vrti vrti vrti vrti vrti vrti,i nakon nekog vremena me boli palac.
Touchstrip: 1 put povućeš prema dolje ili gore, kad na ekranu vidiš ime izvođaća,samo laganpo tapneš,gotovo. :p
x20 je odličan player...
a kada smo kod toga tko traži previše obrati pozornost na stari nano,kojeg još uvijek ima u prodaji...ili ipod video 5g naspram zena m,pa to je smiješno...
x20 mi se ne sviđa, gledao sam clix. Ma da sam se predomislio, čini se da ću uzet a815 jer je drag and drop
radije češ uzeti a815 nego clix??fanboj ili?
Jeftiniji je i lakše se koristi. Za clix mi trebaju obje ruke. A i bolje su slušalice i baterija.
Pa nije ovaj nano uopće tako skup,1700 kn za 8GB,u HGšrotu. Obzirom na prijašnje cijene,ugodno iznenađenje
o tome se i radi..i pod kupuju oni koji si briju da imaju ukusa,sve je to posljedica dobre markentiške kampanje...
nije mi jasno kako netko može uzeti mp3 zbog ukusa..pa hebemu prvo gledaš zvuk,pa opcije,pa bateriju,pa dobiveno uloženo...kakve ukus ima veze sa tim?kaj ga gledaš dok slušaš mjuzu i diviš mu se ili kaj...?
mislim da se i pod i zen m ne smije stavljati u istu rečenicu...:D
Ali činjenica je da dizajn proizvoda i marketing igraju veliku ulogu pri kupnji. Većina ljudi će radije uzeti tehnički inferiorniji,ali ljepši proizvod
Ej, ljudi! Jel ima u algoritmu 3.gen nana?
Ne znam,meni je lijep pošto ja inače volim jednostavan dizajn :) A i svog sam nabavio prilično jeftino pa ono :)
ja isto prvo gledam zvuk, pa izgled, ali imam sennheiser px 100 sluske i zvuk sa ipod-a sigurno nece biti gori nego kod npr. creativa ili sony. ja imam 2 mp3, jedan je sony a jedan schneider i zvuk je potpuno isti iz obadva ili cak malo bolji kod schneidera jer je malo glasniji(sony je malo pretihi). creative ima kvalitetniji zvuk jer se isporucuju sa boljim sluskama nego ipod, ali po meni najbolja formula je da kupis ipod i posebno sluske.:hrv:
hehe,onda baš i nemaš osjetljivo uheco ...
ja uopće ne govorim da je i pod loš,ali precjenjen i preskup..
imam sonya koji zvuče koma a ima i onih koji zvuče tako da striček i pod plače od zavisti kad ih čuje..
bah ružno ovaj stari model je ljepsi