sve je ok ali malo ste pretjerali sa opisom digitalaca pa jebate u ovom broju kad se sve pogleda najmanje se piše o mobitelima,i tak ide iz broja u broj je sve manje recenzija pa kaj se na tržištu pojavljuje više ili manje modela?
Printable View
sve je ok ali malo ste pretjerali sa opisom digitalaca pa jebate u ovom broju kad se sve pogleda najmanje se piše o mobitelima,i tak ide iz broja u broj je sve manje recenzija pa kaj se na tržištu pojavljuje više ili manje modela?
nisu to tiskarske pogreške, lijepo je nered rekao, to su easter egg-ovi ;D
@Sljaka: papir je ISTI (izvaži ga pa vidi koliko je grama po m2 sad i koliko je bio prije) i to po meni najbolji matirani na tržištu, super je jer nema odbljska svjetlost od njega i lakše se čita.
@damgol, recenziraju se svi mobilni telefoni koji se pojave na našem tržištu, tako da što se toga tiće čitatelji neće nikad biti uskraćeni...
Ali ne može se raći da digitačni fotoaparati nisu mobilni? ;D
@damgol, pogledaj podnaslov novina.... tu ti je odgovor na sva tvoja pitanja. nema mateijala da se pise samo o mobiteljima na 100 stranica. uostalom, imas 7 mobilnih telefona i jos 5 naslova iz tog podrucja.... to je sasvim dovoljno telefona za jedan mjesec, kaj ne? to su skoro 2 nova tjedno
uostalom ljudi pročitajte uvodnik Mobila.
ma znam sve je to ok čitam mobil od prvog broja znam da se ne može stavit 100 strana smo o mobitelima,onaj tekst u 49 broju o kućnom kinu mi je jedan od boljih koje sam pročitao,ali ponavljam TO JE SAMO MOJE MIŠLJENJE,malo mi je previše 4-5 strana ostavit samo za digitalce,a već dugo nisam vidio nešto posvećeno secret codovima,tips and tricks i nekim recimo zanimljivim linkovima za skidanje naravno free goodies za mob!
je gog RAĆI se ne može da digitačni........:notooth: :notooth:= Citat =:
Poslao: gog
Ali ne može se raći da digitačni fotoaparati nisu mobilni? ;D
jako dobar posao lezi obavljen iza vas... nadam se da s novim uvezom najavljujete i mogucnost povecanja stranica, posto ste poceli pisati i o digitalcima sto pozdravljam... :)
jedino greska, fuji finepix 210 vam je iznad tri ili cetiri ospinih tekstova fotica, vise ne znam tocno, preletio sam samo...
sada će sve više mjesta biti posvečeno ostalim multimedijalnih stvarčica.
Da previše ne otkrivam sljedeći broj će biti super što se tiće nemobitelskih stvarčica
neka, treba prosiriti horizonte mobilu... :)
ukratko, bolji je sad nego sto je ikad bio, steta nerd sto odlazis, mora da je u pitanju prilika koja se ne propusta ni za zivu glavu ili kilu janjetine ili cevapa i pol litre pive...
pive, janjetine i čevapa uvijek ima ali glava je bitna, pogotovo ak je svinjska :)
:lol:
slazem se...
a kak ti znaš šta će bit ak nisi više urednik.:D= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
sada će sve više mjesta biti posvečeno ostalim multimedijalnih stvarčica.
Da previše ne otkrivam sljedeći broj će biti super što se tiće nemobitelskih stvarčica
To i mene zanima :) Mislim da oni tu nešto muljaju.
@ekipa Mobila Možda je težina papira ista, ali moj taktilni osjećaj koji me nikad ne vara kaže da to nije isti papir. AMEN.
Usput, neko je već spomenuo, predivne su slike uz digitalce, pogotovo one uz Olympuse. :lol:
- šljaka --> "čovjek od osjećaja", tj taktilnog osjećaja
@šljaka mislim da si postao bezosječajan barem što se papira tiće.
@dj_velja vidovit sam pomalo
@Dark ja isto mislim da nešto muljaju
kaj šljaka ni ruke više nisu što su nekad bile? Preveć posla, pive ili godina... ;)= Citat =:
@šljaka mislim da si postao bezosječajan barem što se papira tiće.
Kupio sam ga danas, meni je fenomenalan, samo tako i dalje i u broju 51 !
Primjetio sam na dvije strane reklamu za Motorolu MPx200, taj mi se mob jako sviđa i ako mogu samo dati sugestiju -
jako bih volio pročitati iscrpan test (3 str. min) u sljedećem broju.
Mislim da je mobač to zaslužio.
http://commerce.motorola.com/cgi-bin...fnbr=1&zipcode
mislim da je test tog telefona bio u broju 48
...:thumbup:,"nered"...Motorola MPx200 testiran u Mobilu #48...
kupio sam vagu i idem sad vagat papir, a sutra ga nosim na analizu da ga usporede sa prošlim broje i 10 brojeva unatrag.
možda je šljaka stvarno u pravu.
Moram reci da je jos netko primjetio da je papir drugaciji.
ja cu ga sutra kupiti i dati frendu koji radi na stroju da ga usporedi. :)= Citat =:
kupio sam vagu i idem sad vagat papir, a sutra ga nosim na analizu da ga usporede sa prošlim broje i 10 brojeva unatrag.
možda je šljaka stvarno u pravu.
ma bitno je samo da se ne reflektira toliko svjetlo od njega a meni se čini da je isti kao i prijašnji