ja znam samo da ćak i najbolji unlockeri nisu si kupili
box zbog neisplativosti... veli da nema toliko klijenata... za te nokie
dok ima neka firma u zagrebu koja se tim bavi... ali cijena je 50€
to je za npr,,, za n95 :angry:
ja znam samo da ćak i najbolji unlockeri nisu si kupili
box zbog neisplativosti... veli da nema toliko klijenata... za te nokie
dok ima neka firma u zagrebu koja se tim bavi... ali cijena je 50€
to je za npr,,, za n95 :angry:
zvao sam nekolicinu unlockera iz oglasnika, dekodiranje bb5 nokia, tipa 6300 koju ja imam kosta 250kn... znaci cijena je pala, jos malo i past ce sve te cijene, sad jedino pitanje dali vam je to isplativo..
što se tiče garancije i dekodiranja, ja sam dekodirao do sada vec barem 10 telefona i koji god sam poslije toga odnio u servis nitko nikad nije spomenuo nevažeću garanciju radi toga...
naravno ako netko ima drugačijih iskustava neka kaze...
250 je krajni minimum, prosjek je 300KN i dalje, a cijena sigurno neće tako skoro padati, osim ako se nekome ne radi badave.
Teško će biti isplatiti taj box zato što ljudi i ptice na grani znaju da je problem dekodirati te serije,odnosno,ljudima se diže kosa na glavi i piju vodu i šećer kad čuju za cijenu dekodiranja...mislim da je ta priča sa BB5 pri kraju i tako sad izlazi nova platforma!
evo ja sam danas bio dekodirati... nazvao sam covjeka, dosao kod njega doma...napravili to, cijena je 250kn s tim da sam ja dobio flashanje samsunga d900 u tu cijenu pa i nije ispalo tako lose..
isplativo ili neisplativo ******, sve ovisi koliko imas love. nazalost telefon je bio kodiran i nisam imao izbora osim da ga prodajem ili pokusavam zamjeniti...
ako netko bude htio moze mi se ajviti na pm da mu dam broj ili tak nekaj jer je preporuka odlična
Dkodirao sam N95 danas. Nazvao jutros frenda (on zna tog nekog lika što se vuče po oglasnicima) i dao mu mob i lovu i za sat vremena mi donio mob. Probam ubacit Swisscom i radi. Cijena. Prva sitnica - 400kn. A jebga treba mi dekodiran mob.
cuj sve ovisi za koliko si ga kupio, i naravno dali ri je isplativo 50 eura na dekodiranje
Kolko je cca cjena za deblokiranje Nokie 5300 i dal se može to doma preko nekog programa napravit ili ima više posla s tim ??
TNX!!
još uvijek nikakvih povoljnijih novosti... ??!?!
gdje oko Sl.Broda ili Pozege mogu otkljucati NOKIU 6300 Tele2 koja cijena?
Hvala!:cool:
da li se može dekodirat nokia e65 zaključana na stranu mrežu (Meteor) i ako netko zna koliko to košta ?
Hvala !
150kn tipa 5200,3110... 6300-200do250kn
preskupo, ali ******
imam pitanje, totalno sam neupucen u dekodiranje nokia...pa me zanima jel pojeftinilo, tj mob vise nije novi model...pa jel se moze sad obicno unlockat kod lokalnih za 50kn, il je jos uvijek skupo, i kolko dođe? imam jedan viska zakljucan na 098, ima dobre zvucnike,pa bi ga koristio al sputava me sto taj tmobile..
Radi se o 6233
jel bi mi neko mogo dat generator kodova ili bar da mu na pm dam imei pa da mi odkodira :P hvala
Evo ga :P ,u zadnjem redu je na popisu,ne trebaš ni IMEI slat nikome na PM.
Zanima me dal se moze kod nas odkljucati N95 8GB?
Eto zanima me ako ima tko kakav info kako sada stoje cjene unlocka BB5 nokia na podrucju ZG-a, potrebno mi je pa da ne srljam bzvz.
vidim da je proslo ohoho od zadnjeg posta ali me sam zanima..imam 6120c od usranog t-mobile-a...kolke su cijenje dekodiranja sada?...i jel ima i za to sad neki generator kodova?
generatora nema, cijene nisu male, ali opet, sve ovisi kome odneseš, netko radi za kikiriki, a netko ne
imaš u Oglasniku