A jesi možda probao složit Punkbuster? :D
Odeš na Punkbusterovu stranicu (link), i dolje odaberi cod2, i složi si. Ak zapneš, samo reci ;)
Printable View
A jesi možda probao složit Punkbuster? :D
Odeš na Punkbusterovu stranicu (link), i dolje odaberi cod2, i složi si. Ak zapneš, samo reci ;)
Jesi li updateao PunkBuster?
Je li dodan u iznimke u firewallu (imaš, ja mislim, punkbstrA i pnkbstrB ili tako nekako- uglavnom, dva su servisa)?
Imam i ja jedno pitanje u vezi cod2. Instalirao sam ga, crackao i instalirao patch 1.3... Ali kada uđem u multiplayer i pokrenem nekakav server piše da već na serveru ima netko tko koristi taj CD key. Možete li mi pomoći.
Promijeni serijski broj kad već koristiš crackiranu igru.
Ne koristi in game server list, tamo ti se prikazuju samo original serveri. Koristi xFire za traženje krekanih servera :)
Hvala puno na pomoći...
pozdrav
zanima me dal postoji neki patch za cod2 u smislu da se dobije vise mapa za multiplayer mod,al ne preko neta nego offline umrezen. neki imaju stariji lap na poslu pa nemozemo novije picit nego samo dvojku pa je vec zamorno
Call of Duty 2 Multiplayer maps
Call of Duty 2 Maps
Ubaci ih pa vidi jel će ti ih ponudit, mislim da bi trebao
jbt kod mene je ovaj problem Server Disconnected-Name PunkBuster kicked player 'Name'(for 0 minutes)...RESTRICTION:Service Communication punknkBstrA.exe sta da radim??????
Updejtaj PunkBuster
Udem na xfire odem na neki server i sve mi bude crno i onda izbaci call of duty exe has stopped a working pomocc brzoo !
CoD2 ne želi raditi na Windowsima 98, Pentium 133, 16 MB RAM-a i VIA integriranom grafičkom.
Isto tako ne radi jer, koliko si napisao, imaš samo DirectX 3.1.
..........
Daj malo informacija o kompu!
Pomoć ja odem na call fo duty 2 (imam i call of duty 4 modern warfare) neće ni jedan treži me neki kod :o:o:o:o:oja sam trežio taj kod za multiplayer ali samo izbaci kodove za instalaciju pomoć.Hvala unaprijed