nema sve isto... nema npr.. Gps... a i nema 5mpx kameru...
ali zato ima 3" ekran :creep:
Printable View
ma inače su kinezi malo misteriozni sa kvalitetom mobilnih uređaja!Normalno ima iznimka,ali.........
bas sam danas isprobao u jednoj trgovinici CECT V200.
plastika je jeftina,ali je izrada solidna,tipkovnica je zbijena i teska za koristenje.za ekran se navodi da je 240x320,ali se bas i ne bi reklo.
takodjer se navodi da je kamera 2mp,ali na poledjini pise "megapixel".menu je logican i jednostavan i uz uredjaj ide kartica od 128mb..cijena 1899kn uz garanciju jedna godina.
ma ja to iskreno nebi uzimao.Bolje skupiti pare pa kupiti nesto posteno sto ce ti trajati 10 godina a ne ovo kinesko sto ce da traje 10 mjeseci.Jeli tako??
Po meni nije evo ja sam kupio
http://cro-gsm.pondi.hr/n95.htm
odlicna je zavrsna obrada, mobitel pokazuje dvije mreze,
sve radi super...
pa pogledaj npr. ovo ja imam c45 koji sam kupio prije cca 8 godina i jos uvjek dobro radi.tj. fantasticno radi.Jeste da sam pretsao koristit ju prije 5 godina ali watherver.
zicer bi trebao imati mob 10 godina,, onda bi po tome još trebao imati nokiu 5110 :banme:
u svakom slučaju sam jako znatiželjan i volio bih si kupiti jednog kineskog klona n95 :respect:
ne bih to nikad kupio po povim cjenama po kojima se ovdje prodaju, da se to puno jeftinije nabaviti, ali puno jeftinije.
sto se tice toga volio bih ga isprobati to s dualom mi se svida sto je istovremeno, no, nisam sigruan da je to bas isplatiovo kupiti... 2000 za neki klon n95, a za par mjeseci ce se naci pravi n95 za te pare...
Ma da, al ja preko ebay-a iz kine nebi nist narucivao..
pre rizicno je iz njemacke jos ok...
koliko sam cuo dosta posiljaka nestane..
Frend je imao lose iskustvo :(
Moj Siemens , kojeg već imam 2 god., svi djelovi su napravljeni u Kini, ali još se koristim njime. Kineski fejki su neovisno od Nokijinih ili Motorolinih ili neki drugih brandova i njihovih tvornica, jer i tam dolazi koji put inspekcija za kvalitetu,ali kod sam ti young ili lil pung bau, kak god, nema inspekcije, možda se u njima rješavaju radioaktivni otpadi!:)
http://www.eemobi.cn/mobile/newmobile.aspx
:)
Ebay skida aukcije koje prodaju fake nokie.
LOL
stvarno ima tona različitih mobitela.. a i ima stvarno ružnih :comp:
Jel ste mozda pronasli negdje neki dual sim telefon a da ima neograniceno mjesta za kontakte?
Na sve na sto sam naletio je ograniceno na 200 ili 300 mjesta.
Hvala..
zna li netko gdje imaju uzet u hrvatskoj ti mobiteli sa dual simom
imas u zadnja dva mobila test nekoliko kineskih telefona
jeste vidjeli neke nove modele na ovoj gornjo stranici ?
ima nekakva gps mobitel a nema gps :banme: