Šta je tomo jesi isfrustiran sa svojom starom toliko te muči ta tv-out?= Citat =:
Poslao: tomo
znaš nekog da prodaje dobru grafičku...
Printable View
Šta je tomo jesi isfrustiran sa svojom starom toliko te muči ta tv-out?= Citat =:
Poslao: tomo
znaš nekog da prodaje dobru grafičku...
ma stvarno nisam zadovoljan sa tom grafičkom, oču bolju i da ima video in, pa kaj nemaš ti istu ko ja, jelda je u banani?
Pa nisam rekao da je super imam istu takvu, ali meni koristi i ne mislim uzeti novu dok nebudem uzeo novi komp. Mene jedino muči taj tv in a out mi ne znači puno jer imam 19" monitor tako da filmove gledan na njemu
ja samo približim glavu više prema monitoru, negdje na 2cm i imam osječaj da sam u kinu...;D tak da mi netreba veči monitor od 17"...;D...he he he
........ljudeki........ pa nije stvar u velicini monitora ja da imam i neznam koliko velik monitor opet bi film gledao na tv-u. jebte zas se mucit gledat film iz stolice kad imam pred velkim tv-om velki kozni trosjed... jos samo da nabavim neki sound sistem
e pa meni je taj sound sistem spojen na komp jer mi je slika puno bolja na kompu a imam i svoju fotelju tako da dobro posluži. Ono što si naveo veliki trosjed to će kada budem imao svoj dnevni boravak a dok god imam malu sobu to mi ne stane
meni je trosjed u sobi, a i soba mi je relativno mala... snaso sam se pa sam kupio trosjed na razvlacenje ;)
Zanima me koji je bolji: AMD ili INTEL?
intel
..sad će bit svađe..
ja kazem AMD
I ja sam za AMD nekako mi je draži
mislim... fisher je otvorio rupu bez dna... i sad ce pocet svadje i prepiranjaq oko tog...... a bas me briga. intel je kvalitetniji i tu nema sumnje. i cijena to pokazuje.
INTEL rules
I meni je draži Intel al sam čuo negdje da je AMD u brzini malčice bolji.
ma zaje*i ti to...
nemaš boljeg nego kad ti na kanti piše "Intel inside-Pentium tm"...slušaj što ti profesionalci govore,kupi si INTEL...
:lol:
profesionalci KOJI SU TO NA OVOME FORUMU?????? (mislim kada je rijec o kompovima) amd je bolji ... di si ti posljednje 3-4 godine ???
koga ide ovo "...di si ti posljednje 3-4 godine???" ?
još uvijek mislim da je intel bolji,i nebi si nikad kupio amd...
Crash svatko ima pravo na svoje mišljenje.
ja imam intela i ne kužim razliku između amd i intela, sam znam da je intel (barem za mene) poznatiji i dosta je skuplji
@kappa daj neki razlog
@kappa, jel me netko trazio? :)
Zna li netko kad i ako če izači Longhorn?
Ove izjave su mi najbolje. Sve sami inžinjeri.= Citat =:
Poslao: Crash~Override
ma zaje*i ti to...
nemaš boljeg nego kad ti na kanti piše "Intel inside-Pentium tm"...slušaj što ti profesionalci govore,kupi si INTEL...
:lol:
Najbolji je Duron:D :D :D :D :D
Što znači AMD, ma sve u svemu Amd mi je bolji jer jer je jeftiniji a mislim da se i kvalitetom poravnao sa Intelom tako da ustvari nema velike razlike osim u cijeni.
a...... AMD Athlon XP 3000+, 2167 MHz 1.262,00
INTEL P4 HT, s. 478, 2.4 GHz 1.118,00
nazalost, nebi se slozio stobom trayche.... :)
istina i intel je snizio cijene :mega: :klap: