mozda je problem u boji..trebalo bi..a -ebi ga..
Printable View
mozda je problem u boji..trebalo bi..a -ebi ga..
Sada neznam u čemu je problem...u tome što je inače teško nači signal ili zato jer sam pofarbao to....doslovno ću poludjeti...pa sve sam dobro spojio i vrtim polako i ništa...
A kak ću ja znati u čemu je problem...nikako...još ću sada vrtjeti malo pa budem vidio...ako neće onda je stvarno problem u farbanju...
u....:censored:
Evo problem riješen...satelitska radi i ne smeta kaj je pofarbana....:headbang:
:bigjump: :bigjump:
Jebeno...u čemu je bila fora?
Ma na tome kraju kuće na kojem sam htio postaviti tanjur mi je smetao ćošak kuće (zid)...
pa sam morao zid srušiti i sada mi kuća ima tri ćoška... ;D ;D šala naravno....
Problem sam riješio tako da sam stavio tanjur tamo gdje je i prije bio i pouzdano radio...i sada radi bez problema i smajli kaže jezik ko lud...;D
Hehe, a bit će da mu je nešto fakat smetalo :)
di e cjelokupna slika :)
Vidim da si se vratio.....:hrv:
Samo polako, jučer bio u Zg u Dubravi i kupio sve kaj mi je bilo potrebno tak da ću sutra ujutro postavljati to...mislim antenu sam već stavio sam moram još nešto dodati pa ću sve slikati....:respect:
Problem je samo u tome kaj nisam mogao postaviti tanjur na željeno mjesto gdje bi se puno bolje vidio, ovako sam ga morao staviti sa zadnje strane kuće, kraj stare kuće moje bake...možda se i ona proba spojiti....;D
Ali uslikat ću to....
Tek sada vidim da nisam stavio slike....a satelitska već gore oho ho...već je jezik izbljedio dok se ja sjetim slikati....:banme:
Možda ću sutra....opet sam oživio ovu temu...jedva sam je se sjetio..a tolko mi briga i truda zadala....:crazy: