Ako sam ja Vesna ti si valjda Jadranka? A mozda si zapravo obican seljacina zarobljen u ovom strasnom gradskom okruzenju, okruzen masonima, srbima, zidovima, pederima...
Printable View
:lol:(wauuu,koliko si to dugo smišljala),ja sam ti prije tomašićka...
+tko zna možda...
Maksimalno 3 minute, naspram tvojih 12...
ma nije vrag:D
kako sam loš:D
Tuđman bi trebao bit u zatvoru zbog ratnoig zločina, ali protiv vlastitog naroda. Privatizacija (pljačka) usred rata.
Sad jedva čekam da se javite vi koji ste tada srali u pampersice i da počnete srat o domoljublju i ispunjenju tisućljetnog sna koje nam je dotični podario.
Poserem mu se ja na ovakvu državu koju je stvorio na naopakim i nakradnim temeljima i izvrnutom sustavu vrijednosti.
s ovim se bas ne mogu u potpunosti sloziti iako je napravio podosta pogresaka .u zatvoru bi trebali biti mnogi bez obzira na politicko opredjeljenje,a ipak nisu.
treba se prisjetiti 4 godine " koalicije" na vlasti kad su zaduzili drzavu kao nikad do tad i obecavali svasta,a nisu ispunili nista+ sto su branitelje pribili na stup srama.i to je isto sramotno.
PA narano da bi trebalo biti još puno njih u zatvoru. Da počenem nabrajat?
To što sam spomenuo njega ne isključuje i ovo drugo.
A glede te koalicije, nemam ni o njima neko lijepo mišljenje.
Što se dugova tiče, voldili su politiku "kontinuiteta" dug je sa 2 milijarde dolara 1992 narastao na 10 milijardi 1999. Nakon toga je rast nastavljen. Eto i koalicija se skinula s qurca pa je dug nastavio rasti, ne tolikom stopom ali ipak raste.
Što se tiče F.T. ne slažem se s konstatacijom da je "napravio podosta pogrešaka". To je bilo smišljeno i organizirano, išlo se s namjerom da se država opljačka. Prilika čini lopova.
lopova je u hrvatskoj jako puno,a Tudjmana ne bih okarakterizirao kao klasicnog lopova,a to da je grijesio,istina je.
pravi lopovi su Pasalic,Fizulic,Cacic,Rojs i ostala kompanija.
Tudjman je za razliku od njih bez obzira na puno pogresaka ipak zasluzan za stvaranje ove drzave i to je cinjenica koju je tesko oboriti.
nisam vatreni pristalica Tudjmana,ali to mu se ne moze osporiti .i Mesic je bio na celu Juge kad su napadali Vukovar,Pakrac,Dubrovnik pa nije nista napravio da to sprijeci,izdao je hrvatske generale u Haagu. i SDP je ubijao i protjerivao Hrvate punih 45 godina pa sad glume neko usrano postenje.
zelim reci da nije Tudjman iskljucivi krivac za pljacku,nego je svaki za svog vremena potkradao i nanosio stetu ovoj drzavi,a to rade i sada i radit ce i dalje bez obzira ko je na vlasti.
NIje isključivi krivac, nisam to ni rekao, ali je s obzirom na zasluge koje mu pripisuješ (stvaranje države) imao itekako kontrolu nad svim šta se događalo.
Ne možemo mu odavati priznanje za stvaranje države a za propuste istovremeno okrivljivati druge (štakore i lešinare oko njega).
Da je htio, mogao je spriječiti dosta toga, ali nije. Zato su sve zasluge koje mu pripisuješ u staru deplasirane.
Sjeti se Dejana Košutića i intervjua Ankice kad je rekla da je njen "Dejan pametan momak za razliku od ostale hrvatske mladeži koja se opija i drogira"
Stara prdara je skroz zaboravila da je velik dio te iste mladeži gnojio po ratištima dok je njen Dejan dizao kesu.
To ne mogu, neću i ne želim oprostiti, tolerirati niti zaboraviti.
Dejana sam naveo kao primjer. Čačić i Fižulić su, naravno, ista gamad.
ok,bar se u nacelu slazemo ko je krao ovu drzavu,a Dejan Kosutic i Ankica su posebna prica.
ni ja ne mogu oprostiti Mesicu prodaju generala u Haagu,pljuvanje po braniteljima,Tudjmanu i HDZ-u izdaju Vukovara zbog medjunarodnog priznanja,SDP-u ubijanje i protjerivanje Hrvata tijekom najgoreg razdoblja za hrvatski narod,a to je komunizam,koaliciji za nenormalno zaduzivanje i prazna obecanja i danasnjoj vlasti(HDZ) bahatost i neumjerenost.
Slažemo se u većini toga, jedino bih izuzeo ovo što govoriš o SDP-u i ubijanju i protjerivanju. Izuzeo bih to u smislu što se nekoliko generacija izmijenilo od tog razdoblja. Pa nisu ni Milanović ni Račan ni Antunovićka sudjelovali u tome.
Vrijeme je pregazilo i uništilo onu staru partiju, a jad smo već kod SKJ partije, ne zaboravimo da je ogroman dio tih imbecila zdušno prelazio u HDZ devedesteih, tako da možemo onda i HDZ optuživati za protjerivnje ubijanje za vrijeme komunizma, a samim time i Tuđmana koji je onda bio na "krivoj strani". Zato i nije nikad išao u Blaiburg, ako se ne varam.
Mislim, hej.......di ćemo doći tako? Do krapinskog pračovjeka?
i Racan je bio dio tog zlocinackog SDP-a iz vremene komunizma i znas kako se kaze:vuk dlaku mijenja...
bitno je da se razumijemo i ipak u vecini stvari slazemo!
ne bi Tuđmana baš tako popljuvao..da,bio je na strani antifašista,normalno...ali,bio jedan on rijetkih u njihovim redovima koji ih je javno kritizirao..zaslužan je za pokretanje ove države i teško bi došli do pobijede da nije bio nekih prljavih stvari-bolje ti njega jer će on inaće tebe:D
a kasnije se razbolio i genijalci oko njega su u svoje ruke sve primili,mislim na pašalića...taj se nakrao za 83 kraljeva života..
račan je bio dio zločinačkog sdpa i istinski titoljubac,ali nije krao ko sumanut i to cijenim...
cinjenica jeste da je prije rata u tom SDP-u bio Ivica Racan,a znamo sto se dogadjalo Hrvatima za vrijeme komunizma.
Znaci tvrdis da je svih 400 000 clanova KPH, koliko ih je bilo 80ih krivo za zlocine za vrijeme Jugoslavije?
Da nije bilo Racana i Mesica HR jos ni danas ne bi bila neovisna.
Ali isto tak je cinjenica da je vise danasnjih HDZ-ovaca bilo u KPH i na visim pozicijama nego SDP-ovci.
Racan nikad nista nije ukrao, za njim se ne vuce NITI JEDNA afera. Bio je premijer, mogao je sto je htio, a on je ostao u malom stanu na tresnjevci i trudio se najvise sto je mogao.
ros-to si pročitao u novinama ili?tako je ,mesić je pjevao evo zore evo dana,kad je trebalo...
slažem se slide,bio je teški komunjara i sve to,ali donekle pošten čovjek i radnik...
******, sudeci po ovom komunjare opet na vlast
:(
naravno buduci da je forumska populacija oko 16ice tak , nikto ne nije osvrnuo na prijedlog SDPa - porez na kapitalnu dobit , nasljedstva i sl.
u biti ja cu glasat za IDS i za Kajina odnosno Jakovcica il ko je vec
eh, sto mediji rade...
cini se da svake izbore dobiva stranka o kojoj se najvise prica na tv/novinama/ sad jubito...
..bilo pozitivno ili negativno
... a vidis, nije im ni tak glup onaj prijedlog za pravo glasovanja za 16-godisnjake (mislim za njih) jer vecina ih nema pojma sto je politika, pa mogu obecati 100 eura svakome i naravno da ce dobiti izbore...
samo mi ne spominji izdajnika Mesica.gore sam vec napisao svoje misljenje o njemu,a ti ocigledno ne poznajes novu hrvatsku povijest kad tako pricas.sto se tice Racana i o njegovom postenju bi se dalo pricati jer je bio KPH za vrijeme komunizma,a to znaci da je sudjelovao u svim nepravdama koje su nanesene Hrvatima u komunizmu.
ako je taj Racan tako dobar,zasto je onda 1990 god. 94% Hrvata glasovalo za neovisnost?
to sto su ljudi kasnije opet poceli vjerovati Racanu:wall: samo pokazuje koliko je nas narod povodljiv i glup kad je dovoljno nekoliko obecanja pa da zaborave sta su nam komunjare radile 45 godina.
Vidim da te sjecanje ne drzi dobro pa mi reci tko je organizirao referendum za neovisnost? Tko je napustio sjednicu KPJ (nisam siguran koja je organizacija bila) kad je Milosevic poceo izlagati njegovu radikalnu politiku?
Nemoj izbjegavati moje pitanje, jesu li svih 400 000 clanova KPH (koliko ih je bilo 80-ih) zlocinci i zlotvori?