yebali bi se mi da imamo s kim ;) a glede majmuneze na pici, reci tati da proba sa nutelom ;D
Printable View
Jbte majoneza na pizzi! To samo beduini mogu jest, k vragu! Užas!!!
Morat ćemo ti starog na preodgoj bacit ;)
ja se isto upravo najeo sis cevapa iz rubelja. od tih zacina i ne osjetis okus mesa al za silu je dobro. :sheriff:
Uh, tako sam gladan da je to prestrašno! Ma još pol sata i odoh ja, ne yebe me...
Nema općenito alkohola, vjera ne dozvoljava isto kao i svinjsko meso ;)
Prije bi rekao da je Moby dobio kajmak umjesto jogurta (još nisam vidio ćevape s jogurtom pa...:p). Kolko god gadno izgledalo, vrijedi probati. Pogotovo ako je kajmak domaći :D= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Ma, kajmak ide na tanjuru uz ćevape, a u čaši donesu jogurt. Domaći, pravi.
Pa, nisam lud piti kajmak! Nigdje se kajmak ne pije.
BlueDevil da, sjeverno od mobisa, nekih 20ak koraka;) joj moram otic tamo, al daleko je.
btw majoneza s pizzom je zakon. al pase samo na pikantne pizze.
fuuuj
majoneza s cupi
XD
ja bi čevape sad
:ideja: :D
jebes cevape, piletina je zakon! shvatio sam da se cevape ne isplati jesti, jer sutradan kad se probudim, usna supljina mi je u komi - luk fino izgrize cijeli jezik, grlo, pa postane crvankasto, a jednjak da ne spominjem, jer kad se god podrignes osjetis gorak okus luka, vruci topi zrak koi te izjeda.. i tako dodje cura, poljubis je. ljudi nemojt jesti to zlo..
@blue devil jel su ti dobri cevapi kod mobisa? je da su mali, al rasturaju.
u sarajevu imaju jos 2 mjesta u kojima su cevapi vjerovatno i bolji nego kod ferhatovica ali otom potom, postojao je lokal "sace" aniceva ulica trokut odmah tamo kako se racva trokut kad dolazis sa rotora lijevo u jednosmjernu i 20 m dalje lokal , lik je imao recept original i lepine i cevapa, sad je zatvorio ima netko drugi pravi cevape tamo ali nisam probao, mislim da ako su isti neces se pokajati .
@ Aureus: ne znam, nemam pojma, samo sam jednom bio i prvo sam išao kod Ferhatovića, jer tako su mir rekli. Drugi put moram na više dana ići tamo, da isprobam više toga :)
@ Vjeko: ne znam, nisam još bio, moram otići i probati
Evo vam recept ćevapa sa jogurtom: >>LINK<<
Ima li onda ijedna cevabdzinica u Sarajevu koja nudi I pivu, jer bez obzira na vjerske razloge, u birtiji preko puta mozes kupit pivu....ili u samoposluzi onako cugnut na zidicu, pa kad onako fino podrignes nakon cevapa I pive, odma nastupi radijacija....
Boga ti, bar ti je Mostar blizu. Tamo se jedu isto dobri ćevapi, onaj stari dio kad se ide do mosta. Neki dobavljaju lepinje i ćevape iz Sarajeva. Bar tako kažu.
U Sarajevu su prave buregdžinice i ćevabdžinice ostale, kako bih kazao, ortodoksne. Zato nema piva u ponudi uz ćevape. Meni osobno ne smeta, poštujem tuđe zakone i vjerska pravila.
Ali, možeš uzeti ćevape za van, pa onda opališ pivu. Ili što hoćeš. :)
Sad sam u dvojbi sta da sutra jedem?? Burek vs. čevapi,možda bi ovo trebalo u podforum-usporedbe :notooth:
probaj kombinaciju burek feat. cevapi - vrhnje and vrhnje for both(dj vilica & mc kruh tasty remix)
:lol::lol::lol:uzet cu ovo u obzir:lol:
tako ti i treba kada dobro sa pivom ne isperes...
e sad da izreklamiram jednu birtiju sa cevapima di su navodno jako dobri (nisam probao, ali znam da tip nabavlja jako dobro meso) "index" na kenedijevom, juzna strana kod hpt skole...ko proba nek javi, ja planiram ali nikako da odem