Evo da vam ulijem malo znanja u glavu
erom=Extended ROM.To je glavni dio software-a koji nije flesan u normalnom flesanju main-a i fs-a.Kontrolira sucelje flesanja (sucelje moze biti blue,red,brown),kontrolira boot loader,itd,.....
Evo da vam ulijem malo znanja u glavu
erom=Extended ROM.To je glavni dio software-a koji nije flesan u normalnom flesanju main-a i fs-a.Kontrolira sucelje flesanja (sucelje moze biti blue,red,brown),kontrolira boot loader,itd,.....
Neću ništa dirati erom ni gdfs, samo me zanimalo šta to je uopšte i šta se radi sa time.
Dečki hvala na pomoči, sad kad donesem mob posle 4, odmah ide na operacijski stol...:D ... odnoio sam da mi poprave Joystick, več me 3 mjeseca zeza.
Hvala blizzard na ovim informacijama, no njih čemo zanemariti još neko vrijeme... :)
GDFS obavezno moras popravit battery bug
ja prije dva tjedna popravio bug i baterija traje moglo bi se reći cijelu vjecnost.
ali ako nesto pogrijesis u flesanju GDFS-a ,a nisi napravio backup ode mob pa pa
nemoj skidat s neta nikoji GDFS zato jer ce ti ubit mob,to su samo primjerci,jedino originalni radi zato jer svaki GDFS je identican.
@dejan sta ti nisi nista shvatio o cemu ja pricam :ideja:
ne znam potazi se-nse
EDIT:http://forums.se-nse.net/index.php?s...58&#entry64858
deveti post pa nadalje
Stavio sam za layout - noLogo_noScrollbar_thin i sve je u redu ali posto tele2 u roamingu ima logo u 2 reda ostao mi je donji red vidljiv.
Gledao sam layout.xml ali nisam nasao kaj treba editira da se i taj drugi/donji red makne pa ako neko zna nek rece.
Hvala
bok
Sasa
@ sasa g probaj izbrisat ovo boldano iz layout-a (ne mora znacit da su tocno ovakve valute u tvom layout) :
@ m w= Citat =:
<object name="StatusIndication">
<settings>
<sett name="RowHeight" value="0"/>
<sett name="TopOffset" value="0"/>
<sett name="TitleHeight" value="0"/>
<sett name="TitleTopOffset" value="0"/>
<sett name="TitleMode" value="1"/>
<sett name="OverlayStyle" value="0"/>
<sett name="YPos" value="-134"/>
<sett name="Height" value="328"/>
</settings>
nemam pojma :D
Bizzard prijatelju razumijem te ja. Ja ču sad prvo fleshati mob i napucat neke nove drivere a ovj GDfS ču onda probat kasnije riješit uz Vašu pomoč pa da onda traje baterija duže kao što veliš.
Ako Vam nije teško neka onda postavi netko kako da se složi to sa GDFS-om pa da se popravi ovaj bug sa baterijom. Ili ako ima neki link di je pisano o tome.
Pozdrav
@blizzard
nije to- tj pobrise wallpaper tocno do tog drugog/donjeg loga ali on ostaje i dalje vidljiv
a sta si ti kopirao ovo u layout?izbrisi iz layouta ono boldano pa bi to trebalo ovako izgledat u layoutu:
shvacas?= Citat =:
</object>
<object name="StatusIndication">
<settings>
</settings>
@ dejan
kad budes to radio sa gdfs-om javi mi se na pm.
@blizzard
tocno tak sam i napravil
ako nije problem i ja sam zaiteresiran za ispravljanje buga baterije
hvala
Evo ga i ja izmjenio svoj K750 u W800. Sad se odlučujem koji driver za kameru da stavim jer ima ih podosta. Mislim da ću ostati na Kriomag 21.91 no imam još ZuZa 3 za isprobati.
Bizzard javim se kad ču rješavati onaj bug.
blizzard ne bizzard
stavi sarmad driver najbolji i prejednostavan:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=9926
mogo bi ja napravit topic za taj gdfs a?
@Blizzard: napravi tutorial, ništa te ne košta, a učinit ćeš i sebi ogromnu uslugu (a moći ćeš i iz siga maknut 'ne šaljite pm-ove') :)
W800 je tu, sve sređeno prema tutorialu. Crni, nije moglo jednostavnije, svaka čast :thumbup:
Sorry Blizzard, u žurbi sam pa krivo natipkao. Evo probat ču sad da stavim taj driver. A ako uhvatiš vremena onda nam ovdje napiši mali topic o gdfs-u.
Hvala
Opet problemi. Sad kada imam flesan mob u w800, koji god driver kamere ubacim, uvijek mi je sve isto, ništa se ne promijeni. Ima neka caka ili...?
pa trebas izbrisat stari i kopirat novi.
Riješio sam. Bilo je stavljeno na normalnu kvalitetu slike. Sad kada stavim na visoku kvalitetu odmah se vidi razlika. Radim preko XS++ i on prekopira postoječi driver tako da ga ne moram brisati manualno.
ej ljudi napravio sam thread za GDFS!!!!
Jupi!!!!!:headbang: Kad čemo moči vidjeti i isprobati tu čaroliju?:D
E da Vam velim kako sam na kraju ostavio Kriomag 21.91 driver. Od nekoliko kojih sam isprobao, Kriomag mi je najbolji za slikanje po mraku, nema onih bijelkastih točkica na slikama . No još imam hrpu za isprobati pa čemo vidjet onda.
Problem sa drugim/donjim redom loga i dalje stoji iako je sve napravljeno prema Bllizardovom uputstvu.
Ima ko kakvu drugu ideju ?
Hvala
@ dejan napravi to sa gdfs-om kad hoces.