he he onda je kraj 2009g i početak 10 tvoje vrijeme za kupnju tvog prvog walkmana:creep: !
Printable View
Ima li on uopće Touchscreen? Gledao sam neke videe i specifikacije, a nigdje se ne spominje!
EDIT: Vidim da ima... :banme:
ima touchscreen i qwerty tipkovnicu,kao i onu klasicnu sto je pomalo nespretno rijesenje.
zapravo je praktično bar meni...jedino nisam skuzio qerty tšipkovnicu neg normalnu al ajd...
pomijesao sam ga sa P1 koji ima qwerty.greska:cry:
uglavnom nema beda ima normalnu umeričćku tipkovicu kao w950 ali opet ima i touchscreen(stvar je bolje izvedena neg w950 jer kod njega više se očekuje rad na ekranu jer se ttipke brzo "potroše" ovdje se ta pogreška izbjegla tako da je stavljena normalna tipkovnica pa se ne forsa zajebancija sa screentouchhom neg bitraš kaj ti više paše,praktično
e ljudi samo me zanima jer znate mozda jer ima w960 onu opciju dok pises poruku da pises s olovkom ko na p1... znate ono napises slovo i to slovo dode gore..
To ti se zove prepoznavanje rukopisa. Koliko sam vidio na SE stranici cini se da ima tu opciju. Ustvari je jako slican sa P1. Samo sto p1 ima IC i onaj neki skener posjetnica. Dok ovaj ima Walkman , nema IC , i ima 8GB memorije, i ima obicnu numericku tipkovnicu a ne QWERTY ko P1. Tako da sad ne znam koji da uzmem, SE P1 ili W960?
isto se i ja dvoumim..ali rade bi w960 ljepse mi izgleda i nekako mi je bolji...netreba mi QWERTY
Se zna kada dolazi u HR?
nece doci prije 11. mjeseca:angry:
Trebao bi izači početkom 12. mjeseca.
Ste sigurni u to??? ja sam cuo svakakve informacije!!!!!
evo ga i review....
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-172.php
Smatram da je velika glupost što tipka "back" nije više sa strane, time je jako otežano upravljanje jednom rukom.
slažem se..+po testu me nije nimalo impresionirao i moj neće biti,a imao je priliku...
i opet samo qvga video sa 15fps...taj se stvarno nije čist...
ocigledno u walkman seriji kvaliteta videa ne igra presudnu ulogu.:creep: :suicide:
Ma meni je telefon super i vjerovatno cu ga kupit..ali sacekat cu par mjeseci kad izade da vidim kakve su mu mane da nebi bilo ko sa p990:notooth:
slabija baterija i nedostatak back tipke u odnosu na p1 su znacajni nedostaci
Meni je puno bolje da su vratili back tipku na svoje mjesto jer sam navikao na prijašnjim telefonima da je ona ispod ekrana, dok se na 950 nikako ne mogu priviknuti na to....:angel:
Idem pročitati review da vidim kaj kažu..:angel:
EDIT; ne znam za ostale, ali meni i dalje ostaje nepoznanica onaj bluetooth koji se isporučuje u paketu ili ne, odnosno njegovo priključenje za jedan kraj konektora...
--> http://img204.imageshack.us/img204/9...a040wq3.th.jpg
predobro (ako ova riječ postoji) izgleda
u SWE je već u prodaji, cijena sitnica, 500Eura