ev sad cekam da da treci put odem po suncanom danu, a sta je sa onim trkama vani? to je gotovo?
Printable View
ev sad cekam da da treci put odem po suncanom danu, a sta je sa onim trkama vani? to je gotovo?
bili su i prije dobri auto showi, pogotovo kad je bilo ferđi...
za auto show je fakat luzerski, je da je velik ali.. btw jeste li vidjeli zenevski autoshow?? maserati gt, zonda, ferrari, rols royce,..
ej pa necemo ih bas usporedjivat..... za zagreb je sasvim solidan show.... zasto nema ferraria
bio ja i u Parizu na AS-u. Onda kad je predstavljena 147-ica. :) Ali ne sviđa mi se to tamo vani, ovaj naš mi je nekako srcu prirastao, a imamo najbolje hostese bez rasprave.
ma bilo j e i ovak super..kaze mi frend da je ovo jedan od 6 najvecih u svjetu a souova,a sigurno je najveci u JI europi al kaj ti to znaci ,nis.
jedan od 6 najvecih ??? nebi ja reko
..kak ne znači?...dobro veliš, mi smo okupljalište JI europske kreme...;)...svi se kod nas sjate...
da i srbi i albanci i rumunji..uh sta smo dobri.a mozda nije jedan od 6 najvecih neznam tak sam cuo i menbi je to sumnjivo.
http://www.index.hr/teme/auto/zagreb...spx?id=hostese
UUUUUUU ovo obavezno pogledat A LOT OF CHICKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e baš sam i ja htio taj link ovdje staviti... :)
E kume ko prvi snasi njegova.
De nek mi neko objasni kako da stavim image u post.
Nadam se da je to zajebancija..........:lol:= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
ova fakat zgleda jebeno s leda..a kaj joj to pise na guzi HGSPOT ?
= Citat =:
Poslao: dj_velja
kaj mislite o megan cupeu? treba je tam sjedila i svakih 30 sec dizala i spuštala krov. mora da joj je dosadilo. Meni se svidjela ibiza cupra - fakat neki jeben filing kad sjedneš u nju.
Hebena je cupra, ja inače ne podnosim seate, al sam se zaljubio totalno u nju... Dizelski agregat od 160ks, predobar dizajn, unutrašnjost bi mogla i bit bolja, al se ne žalim, a kolko sam shvatio neće ni bit tak skupa, naime hostesa mi je rekla, a to je upitno da li je istina, da će model poput izloženog koštat oko 17000€...
Ak si mislio na fabie, danas ti je finale, al voze samo pobjednici iz predhodnih dana, ja sam isto išao vozit, al sam ispao, ful je teško motat volan, a auto doslovno leti...:rolleyes:= Citat =:
Poslao: flOorKilla
sto ce reci:Tko prvi,njegova djevojka.= Citat =:
Poslao: sile
E kume ko prvi snasi njegova.
De nek mi neko objasni kako da stavim image u post.
@draz ne ja sam stvarno mislio da je honda pristala da reklamiraju hg spot umjest sebe..cuo sam da im je vlasnik hg-spota obeco"Bog ce vam platit"
Znači ti iz honde su neki isusovci,ha? Uvijek su mi bili sumnjivi...
da,zato bosanci naprimjer kazu da je Honda "hevn-sent".
Joj joj deca..........
vi samo curice gledate!
pazite se da se ne zabijete u stup vozeči j...ne švapske,žabarske i digičke prduckalice
J...o vas j...ni 1.9 TDI i CDI i DCI i JTD!
OVO VAM KAŽE ISKUSAN
ISKUSTVA:KUPITE SI BENZINCA,I TO JAPANERA,
I VIŠE NIKAD NEBUTE VIDLI MEHANIČARE!!!!!!!!!!
KUNEM SE SVOJOM MAJKOM NA TO!!!!!
ŽIVIJA JAPAN!
dobro dobro samo se ne uzbuđuj.kad cu imat svoju lovu za auto,onda mozda razmislim o benzincu.dotad sigurno necu forsat neka glupiranja sa zednim benzincima.
sta se kvalitete tice-europa ispred japana!
vidio sam onu plavu sa seata vani na trgu u srijedu. bila je sa nekim jebacem. cura je full mala (puno mi se visa cinila na auto showu) i nije tolko zgodna! moja frendica ju je zasjenila po izgledu :)
koja plava? ja sam nabavio još neke slike... cijeli CD slika s AS-a i dosta dobrih slika hostesa. svaka čast frajeru koji ih je slikao, fino su mu pozirale...
ma znas ona koja je bila kod seata, onog za kruzne utrke. bila mi je bas jebena
aaa, da i nju 'imam'...
daj uplodaj fotku da vidim na koju tocno mislite..