Hehe ja sam iste visine :) i vjeruj mi bilo bi bolje uzet ti 19 ili 20 incha ramu jer baš sam se po toj tablici i ja ravnao kada sam kupovao, dosta sam se raspitivao jer se nalaziš na granici koja obuhvaća dvije kategorije.
Skoro svugdje gdje sam se raspitivao predložili su mi 19 ili 20 nakraju sam uzeo 19 incha ramu, više mi odgovara.
@xlr nakraju krajeva kada odeš kupovat bajk probaj sjest za bajk koji ima 21 inchnu ramu i na onaj koji ima 19 incha pa onda sam odluči koji ti više odgovara, meni je ovaj sa 21 inchnom ramom nekako bio prevelik
Imam ti Trek 3700 kupljen u www.rog-joma.hr, super me služi što se tiče vožnje i divljanja po gradu te vožnje po sljemenu, naravno nakon godinu i pol pale su neke preinake:) ali u svakom slučaju predobar bajk za tu cijenu.
Kvalitetan lanac, precizno mjenjanje brzina, ako si hoćeš možda skratiti lanac to si napraviš solo ako imaš alat ili odeš u servis jer u jomi dobiješ 1 godi garancije i servis besplatan ako trebaš zategnut sajle ili lanac (ako neznaš to sam napravit)