Evo bug je objavio nešto o S55-ici:
http://www.bug.hr/bolex/mreza0301/
Printable View
Evo bug je objavio nešto o S55-ici:
http://www.bug.hr/bolex/mreza0301/
Kak je on to brzo nasao , stvarno si brz ,. . .
Poslao : VikiA jebi ga nisam znao da imas svoju web stranicu . . ..= Citat =:
htio sam olakšati...ali evo
U zipu file ima 8 mega ... ipak mi je to malo too much za upload
:freakout: Nemoš vjerovat da se prodaju po 1300 kn po oglasniku??!! :freakout:
Hm?...
Odeš na www.oglasnik.hr ili ga kupiš za 12 kn (i tek poslje shvatiš da si uzeo i bacio lovu ;)) i pogledaš malo šta ima, a kad pokušaš nazvati bilo kog ko prodaje S55, ili se ne javlja ili je ugašen mob. Usput početkom sljedečeg tjedna bi ih trebalo jako puno biti po oglasniku.......
.....a kad će u trgovine :confused:
Kupujte ljudi iz oglasnika , isplati se he-he-he.:jump:
E sad izgleda da se netko odlučio riješiti svojih aparatića u očekivanju novog...:D
Gle i moji skakuću... :jump:
Ja ču ipak sačekati dok oni ne dođu legalno i otići u cronet i tamo ga uzeti.... Mislite li da će doći prije božića??
Postoje šanse 85:15 jer se naši operateri još utrkuju za veći broj korisnika.
Greška , nikad ne dajem oglas , jednostavno sam prelijen za to.:D= Citat =:
Poslao: dmi
E sad izgleda da se netko odlučio riješiti svojih aparatića u očekivanju novog...:D
Gle i moji skakuću... :jump:
Još ću ja vidjet, samo da ne postanem previše nestrpljiv i uzmem ga iz oglasnika..... :crazy:
jel istina da ima samo 400kb memorije,ak je onda mu je to fakat velika mana!!!
Da na zalost istina je .. .. . .. .
Pa u novom mobilu piše da je memorija čak veća od 1 mb!
Citat: ".... Spomenuta je memorija kapaciteta malo većeg od 1 MB. ......"
- 36. stranica, kraj drugog i početak trećeg stupca
:lol: :jump: :lol:
da vidio sam,to me ugodno iznenadilo!!!Al ja ipak cekam me55
Bok ja sam novi ali vec duže vrijeme pratim rad foruma.Imam par pitanja u vezi S55.Možda bi najkompetentniji za odgovore bio Gog pošto ga je i testirao.
1.Da li se može kao i na C55 vanjski zvuk iskoristiti kao mejodija?
2.Kakva je slika u odnosu na T68?
3.Što se sve od dodatne opreme nalazi u standardnom pakiranju?
4.Koliko dioda osvjetljava ekran što je problem na mojem S35?
Primjetio sam na slikama u Mobilu da kutovi ekrana nisu baš najbolje osvijetljeni.
5.Na jednom stranom forumu pročitao sam da bi se u finalnoj verziji mogao pojaviti i FM radio?!
6.Da li je za aktivaciju handsfree-a potrebno ući u menu za vrijeme razgovora ili se može primjerice sa dužim držanjem zelene tipke automatski aktivirati handsfree?
Unaprijed hvala
kad cemo ga i mi imat u rukama?
Što ste zapeli za taj S55 kupite si SL45 (kao neki) i uživajte dok S55 ne stigne...:D
:D Vrlo dobro! :cool: :D= Citat =:
Poslao: dmi
Što ste zapeli za taj S55 kupite si SL45 (kao neki) i uživajte dok S55 ne stigne...:D
Ma dajte ljudi objasnite mi samo jedno što znači cijena nije definirana pa nek barem kažu kolika je cijena u Njemačkoj ili negdje slično ili da mi ovdje napreavino cije nik posebno DUĆAN, NA CRNJAKA u CRONET i VIP pa da se na jednom mjestu vidi gdje ja najisplativije.
sad uskoro stize novi sl55,po pricanjima trebao bi biti jedan od jacih modela na tržištu,vidjet cemo,ako nesto ne zaseru kao stednja sa bojama kod s55,tipicna njemacka stedljivost,kao i auti njihovi
pa neznam bas kaj se na S500,A8,7-ici stedilo!!!!!jel ima kaj o me55,bar slika!!!brijem da ce sl bit bar 5500kn,a tolko nedam za mob!!!
ps 400eura u njem,600 ne crno!!!!!!!