Bas me zivo zanima sta ces u Hrvatskoj sa videopozivom,isplao je jeftinije kupit kameru za komp i gledat se preko msn-a neg razgovarat preko moba sa videopozivom.
Printable View
Bas me zivo zanima sta ces u Hrvatskoj sa videopozivom,isplao je jeftinije kupit kameru za komp i gledat se preko msn-a neg razgovarat preko moba sa videopozivom.
Ja sam se također dvoumio između K610i i K750i, odlučio sam se za K610i zbog:
- meni ugodnijeg dizajna
- K750i ima svaka baba
- noviji i brži software
- brži prijenos podataka
- nema joystick
Kamera mi nije bila tako bitna, ova u K610i je ok, služi mi za okinut pokoju sliku i ništa više...
jedan protuodgovor:five: i ja se isto jednom dvoumio bas između 2 navedena i odlucio se za k750 zbog:
-meni osobno ljepsi(crni je,prvo mi se sviđao vise k610 jer mi izgledao jednostavno al me razcarala tipkovnica i daje mi mobitelu jeftin dojam)
-k750 ima svaka zenska, pa odmah mozes stupit u kontakt (cuj imam jednu novu temu:flame: )
-sporiji ali bolja puno bolja kamera
-ima radio
-ima jojstick
kamera mi nije tolko bitna, al ipak ako zelim posliknut zelim da slika bude sto kvalitetnija.. cudno al stvarno mi je k750 bolji zbog ovog sveg, jedino sto me privlaci na k610 su brzi pregled slika, al ih nemam nebi imao tolko da ih stalno pregledavam, i puno bolji,jaci vanjski zvucnik-zbog ovog se najvise dvoumio, no ostalo je na strani k750 pa mi je brzo skratilo muke biranja, no koristio sam bio oba mobitela i k750 mi je ostavio bolji dojam...
Imao sam oba i K750 je definitivno ostavio bolji dojam, k610 mi je više kao nadogradjeni K510 (meni, kamera bez AF, oprema koja dolazi uz mob). Ne vjerujem da bi k610 zaživio na tržištu da ih nisu brdo podijelili po cijeni od 1 (jedne) kune ili u sličnim akcijama.
Meni je veoma sličan kod oba modela, samo je kod K610i popravljeno par ikona, što je dobro.
Koja glupost, oprema im je ista, samo kod K750i dobiješ slušalice koje nisu neke kvalitete.
Na kraju krajeva, K610i ima puno bolji Music Player, isti kao onaj kad K750i pretvoriš u W800i, samo NE GUBIŠ jamstvo.
Tako da je prije nadograđeni K750i, a ne K510i.
k610... moj jedini razlog - noviji je... :D
Evo još jedna prednost K610i u odnosu na K750i. K610i reproducira video klipove u rezoluciji do 320×240, dok K750i ne može veće od 176×144! :lmao: