Možeš bilo gdje i bilo kad! Samo progutaj monitor i to je to!
Printable View
:lol: :lol: :lol:
Ne bi bilo tako ukusno kao da su pravi. Znači ništa od pravih. Znaj da si me razočarao :( :( :(
joj da se bar moze ruka gurnuti u monitor...brijem da bi oteo anđelinu đoli u krevet:):)= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
..al se na zalost to jos ne moze-za sada jedino mozes probusiti malu rupicu na monitoru i ugurati ruku u njega..malo bi te stresla struja, al osim zvijezdica vidio bi cevape, anđelinu-njene usne uzivo..:cool:
A hebi ga dark, prvo sam pokušao zabit sve to u monitor, nije išlo. Pa u modem, opet ništa. Onda su mi oni idioti u pošti rekli da je to nemoguče. Baš su staromodni...
:lol: Zar ne!!! :lol:
Šra si ti to sve gurao u monitor gen,ha?
:lol: :lol: Mislim da znam na što misliš, ali on je mislio na ćevape, pivo i te stvari koje su ti na prošloj stranici threada :D :D :D
A je.. ga, sad sam izgubio apetit...
Ma ono ne guram u monitor! Ne brini watson. :)
Za ono služe druge stvari! ...ruka npr... :)
:lol: :lol: :lol:
bože moj dragi....vid` prostaka:D :p
pa trebao si probati nogu gurnuti :)
...Jezuš kao da slušam studente medicine u komunikaciji s onima s ETF-a (sama orginalnost)... :D
malo kasnim,gen mo kai sretan rođendan....
a jel se moze banana ugurati??:D:)
da se ovo zatvori?
Ma ne... bas je dobro(valjda), osim toga nisu mu jos svi članovi čestitali- a to može potrajati! ;D
ma ono proslo je vec dugo vremena, malo je glupo
A nemoj pliz coma, malo se tu zezamo, al ako misliš da smo otišli previše offtopic, onda prebaci u chataonicu...
ma za zezanje si možete otvarati tamo tema koliko hoćete, stvarno je glupo da se tema s ovim naslovom povlači tak dugo...
:closed: