aspolutno
Printable View
aspolutno
u pravu si! evo gle kakvu ja kantu imam bog te.... p4 2.4 ht na 800, 512mb ram............. uzasno... :D uskoro namjeravam prosirit memoriju jer je ovo sranje
= Citat =:
Poslao: flOorKilla
u pravu si! evo gle kakvu ja kantu imam bog te.... p4 2.4 ht na 800, 512mb ram............. uzasno... :D uskoro namjeravam prosirit memoriju jer je ovo sranje
Pa mislim neznam kako možeš sa takvom kantom nići uopće na internet. Pa mislim stvarno. Mene bi bilo sram uopće staviti OS na takvu mašinu.
Šalim se nemoj se ljutit ja sam u onom postu samo naveo svoje mišljenje a vi kako hoćete ali samo znam da je to skup sport.
Samo neznam floora kakvim se tim poslom baviš pa da povratiš sve novce koji si uložio u tu kantu. Po tome se vidi koliko stvarno tebi treba takva mašina. Sorry
ne bavim se nikakvim poslom. sve starci plate! :) PA KAJ MI NIJE LEPO!
i btw: to je najnormalniji komp, nemam upce neznam kakvu masinu..... nemam ni lcd monitor.....
mada ga sutra kupujem :D :D :D
i btw: nisam bogat, i nisam snob.
Nisam niti rekao da si snob niti da si bogat nego mi neide u glavu da stalno ulažeš u taj konfjuktor ali ne izvlačiš iz njega van zaradu
Nemoj se pjenit odmah
Killa kaj će ti više memorije pd 512mb-a? Rađe kupi bolju grafulju... Da, ja tatin sin, kupio komp svojim novcima
zato sta mi je komp nesto najvaznije u zivotu i u njega ulazem sve..... nemam u sta drugo ulagat.... da a kako cu iz njega izvuc zaradu bog te.......
Same here. Frend se križa kad sam mu rekao koliko sam ljunuo za tipkovnicu ali zaradio sam i nemam na šta drugo potrošiti i onda ulažem u komp= Citat =:
Poslao: flOorKilla
zato sta mi je komp nesto najvaznije u zivotu i u njega ulazem sve..... nemam u sta drugo ulagat.... da a kako cu iz njega izvuc zaradu bog te.......
...trošite na žene i cugu,sad ste u najboljim godinama....kompovi su za nas veterane u izlascima....:)
koliko te ispala tipkovnica
jel ima netko DVD przilicu, planiram si uzeti neku 8x, prijedlozi su dobrodosli!
Oko 1700 kn kad mi se odbije PDV= Citat =:
Poslao: Trayche
koliko te ispala tipkovnica
Imam ja i koristio sam je svega jednput. Ako hoćeš jeftinu 8x onda uzmi NEC-ovu. Ako hoćeš kvalitetnije onda Plextor, Pioneer ili Sony. Ovisi koliko love misliš dati= Citat =:
Poslao: bigboss
jel ima netko DVD przilicu, planiram si uzeti neku 8x, prijedlozi su dobrodosli!
@big boss kupi pioneera +/-...mislim da je oko 1500 kn...
pioneer 8x je 1250kn, ali na testu je postigao najvecu brzinu snimanja od 4x, neznam ni sam kaj da uzmem, best buy u bugu je liteon, on i plextor su jedini uspjeli postići brzinu od 8x= Citat =:
Poslao: tomo
@big boss kupi pioneera +/-...mislim da je oko 1500 kn...
Baš gledam taj test i po meni najbolje ti je uzeti Plextor PX-708A= Citat =:
pioneer 8x je 1250kn, ali na testu je postigao najvecu brzinu snimanja od 4x, neznam ni sam kaj da uzmem, best buy u bugu je liteon, on i plextor su jedini uspjeli postići brzinu od 8x
Stvarno previše:-X= Citat =:
Poslao: cyberphere
Oko 1700 kn kad mi se odbije PDV
Što se tiče pržilice ova liteon izgleda dobro prži, ni cijena nije loša
daj pogledaj kolko plextoru treba za ripanje DVD-a
Ja mislim da se isplati još čekati
Užasssss. Onda uzmi Liteon= Citat =:
daj pogledaj kolko plextoru treba za ripanje DVD-a
evo enko pametan ovaj neko mog misljenja.TOCNO TO!= Citat =:
A moja mama radi bolje gumice za špriherice.
A kaj se svadite ako je netko tatin i kupi mašinu za 15000 kuna sorry onda je ako ništa drugo loš investitor. Ali cijenim ljude koji sa starim mašinama rade i kažu da im netreba bolje jer stvarno jel nam bitno dali nam se windowsi dižu za 24 sekunde ili 36.
jjooj meni ej tatica kupio lcd sad se mmogu k... koji sam ja đek e
mrzim takve.
@velja meni su pucali na 80% to je stvar proslosti.
Previše je ali kad pogledaš šta sve može i nije tako strašno. Tipkovnica, mediapad i miš su bluetooth i hvataju na udaljenosti do 10 m. Uz to dobi se bluetooth hub koji može raditi sa 6 uređaja paralelno. Ja sam na komp spojio tri mobitela preko bluetootha i i svi su paralelno radili. Mogao sam sa jednog moba prebacivati podakte na drugi mob. Onda mediapad ima grafički LCD display i zvučnik (za signalizaciju) na kojem se može ispisati što trenutno svira u Winamp-u/Windows media player-u, ako ti dođe novi mail on ispiše tko je poslao i naslov maila. Postoji i opcija kalkulator na tipkovnici i kada izračunam nešto razulata mogu odmah kopirati gdje želim na kompu (jebena stvar). I ima puno shortcut gumbi= Citat =:
Stvarno previše:-X
Ma daleko od toga da tipokovnica nije super i je....... izgleda ali previše novaca
Najbolja je ona neuništiva željezna tipkovnica od prije 10god... Ove moderne su prekrhke... Svaki put kad se razživciram potrgam jednu... :D