Ajde ju stavi prije nego ga ogrebes. To sam i ja sa P900 napravio. Budem, budem budem i nisam nikada.
Printable View
bum,obećajem...:D
sam da skužim di je taj crazy shop i odem po to..
Ma te folije nista ne valjaju.. to je kao da nosis kondom dok se seksas.. :turn:
shaman,zkj??kaj se skuži da je folja gore?
Pa to ovisi od folije do folije, one malo kvalitetnije ces teze primjetit, ako ih pravilno stavis.. Al znaju se pojavit "mjehurici"..
nego malo off srry, ekran na mom uredjaju nije bas reagirao najbolje radi brando folije i onak ekran je osjetno "tvrdji".. sta ja znam.. izgubis feeling za tuch..
A s druge strane, zastita je vrhunska.. samo.. kao sto sam rekao vec u postu prije..hehe :turn:
@ Shamanix
Tvoj slucaj je vise iznimka nego pravilo. Kod bilo kakvog uredaja sa touchscreenom najbolje je da se folija koristi od prvog dana. Prije stavljanja odrezite jedan rub da kasnije lakse skinete i kad stavljate koristite nekakvu karticu da bi izbjegli mjehurice.
e sad ne znam dal da uzmem tu brando foliju ili ne...hebemu shaman...
Kupi pa vidi kak ce biti, 80 kuna nije puno.. Jest da sam ja bacio bezveze lovu za foliju, al ajde..
BTW.. meni su u crazy shopu stavili foliju kad sam narucio uredjaj i bilo je mjehurica...
Slažem se s tim da je fotić na n70 (na n73 i k800 baš i nije ako znaš na čemu si i imaš bar nekog znanja iz fotografije) i sličnima od upitne koristi, al da si ga sada nasrao... jesi.
Koliko ti treba s digitalnim fotićem dok ga izvučeš iz futrole, upališ i okineš? Vjeruj ništa manje. Inače nošenje moba ili još gore fotića oko vrata je teže preseravanje od bacanja ključeva auta na stol.
Ti hodaš sa stalno upaljenim fotićem i čim vidiš nešto novo, odmah to fokusiraš da bi uslikao trenutak? Daj molim te...
Ne da mi se ni mobitel stalno nosat sa sobom, da ne bi još i fotić. Njega ponesem samo kada znam da ću u prilici biti nešto slikat. Kolko puta naletiš na nešto zanimljivo u gradu i to poželiš uslikat? Koliko puta neplanirano odeš pit na povratku s faksa? Da dalje ne nabrajam...
Nije da zagovaram mobitele s fotićem, pri izboru novog nije igrao nikakvu ulogu - bar ovi kao na n70.
ono što je poanta,
Koliko uopće ljudi koji imaju mobitel sa fotićem te slike negdje arhiviraju?
iskreno, kad sam imao mob sa kamerom, kao što je netko meni rekao...
kaže, nije mi trebala, sad kad nemam malo fali...
ja sam imao taj osjećaj sa MPX200, ali je brzo prošao...
od tada znam, sve slike koje sam ikad i uslikao sa mobom su ne iskoristive.
Mogu reći da je većina pobrisana i zaboravljena.
Ali one slike koje su uslikane fotićem su uvijek našle mjesto na kompu.
A vi malo sad razmislite... ja smatram da bi već ako se ide na razvoj mobitela sa fotoaparatima, da se skoncentriraju proizvđači da naprave bolju video rezoluciju.
Mislim, već je doba da svaki mob ima neki procesor do 200 Mhz da može snimat video rezolucije 512x384 ( PAL TV ) sa nekih 30 FPS bez desinkronizacije na duljim snimanjima i da ima u sebi nekih 2 GB prostora...
tada se ne moraju stavljat neke posebne optičke leće, nema potrebe za povećanjem čipa, povećanjem rezolucije.. itd...
po brzini kako slabo okidaju fotići na mobitelima, mora da je to softwarski 3,2 Mpx npr na nekim mobitelima, dok im je hardwerski oko 2... ( ako i toliko )
stoga, za video jesam, jer nemogu nosit baš kameru sa sobom, dok za fotić, hm... to se može ponjet...
a oko vrata sam sam onak rekao... mislim, često bude u đepu kad ide samnom
slažem se skroz kromp...još da te SE čuje....
Gle stoji dosta toga što si ti napisao, al opet si u nekim stvarima daleko preuveličao stvari da bi obranio svoj mob ;)
Fotić ne mislim nosat svuda sa sobom pošto su mi i ovako krcati džepovi:
prednji desni - mob
prednji lijevi - ključevi, novci i žvakaće
stražnji desni - kondom ( nek se nađe za sreću :D)
sada ako idem s fotićem, onda ovo iz prednjeg lijevog moram rasporediti po stražnjim
ja furam torbicu tako da sad kad uzmem novi fon to može bit i vario i e61 i p990i....nema veze - jer meni veličina nije bitna nego koliko mi se gadget svidja i koliko mi dobro sjedne u ruci ....(ali sony w40 uvijek ide samnom bez obzira na kameru na mobitelu)...zato i kontam uzet m600i i w'n'w S
sad mozes vec pricekat na M610 ili M700
imat ce wifi... , uskoro budem otvorio temu sa reviewom...
Pitanje- da li se na njemu javlja famozni "expired certificate"?
da...meni se je..dok nisam bio sat postavio i datum...
Meni ništa, barem zasd. Jedini "problem" je bio kad se krenuo svako malo restartat "to improove performance". Samo se restarta, a ja pojma nemam dok slučajno ne vidim da čeka PIN. E onda sam shvatio da ono brdo aplikacija koje sam instalirao, probao, pa deinstalirao sigurno moraju neka sr*nja ostavit po sisitemu. Uglavnom, master reset, reinstalacija app koje koristim, i mir & tišina...
vidi ti to, i BD na M600ici...
hehe, a sjećam ga se dok je rasturao V525ice... hehehe eh dobrih vremena...
nego, htio sam pitati, gdje se može napravit ili naučit programirat UIQ aplikacije.
stvarno bi želio par aplikacija napravit po mojoj volji...
ono, imam mnogo iskustva u C# pa koliko teško to može biti? ak se C da naučit, da se i ovo