pa tak je i kod r380s/e max veličina mejla kojeg možeš skinut 50kb.sam kaj on nema mms.al čuj 50kb je puno za text(to je onda više od 50.000 znakova)!a ja brijo kak je samo 1500.a kaj je kod nokije 1.000znakova?nije valjda?
Printable View
pa tak je i kod r380s/e max veličina mejla kojeg možeš skinut 50kb.sam kaj on nema mms.al čuj 50kb je puno za text(to je onda više od 50.000 znakova)!a ja brijo kak je samo 1500.a kaj je kod nokije 1.000znakova?nije valjda?
Mislim da je zadnja slika koju sam poslao bila nekih 54 kb, pa bi to nekako prelazilo onih 50?
ali moram priznati da ne vjerujem da bi tako veliku mogao i primiti, jer sam toposlao na mail:dunno:
Sličke ti mob neće "sasječi" a ono za Nokiu - istina pročitajte malo recenzije novijeh aparata koji podržavaju MMS... :retard:
Ma da dobiš MMS slanje moraš se pretplatiti na GPRS jer je to sve povezano!
Gdje???
Na Cronetu i Simpi kod aktivacije MMS-a ako korisnik nema aktiviran GPRS dodjeljuje mu se djelomični GPRS samo za potrebe MMS-a a pošto na pretplati tj. na Cronetu imaš odmah dodjeljen GPRS (freesurf) to ti pravilo sad još vrijedi samo za Simpu... :D
Nabavil sam T300 , sad se imam s čim igrat dok ne dođe S 55.
možda ti se svidi, pa zaboraviš siemens...:lol: :thumbup:
Šljaka je fin i pristao momak neće se dat'... :thumbup:
Ma daj molim te!!! S55?! Siemens je sranje!! Ja sam prvo imao S35, i reko nikad viąe Siemensa, a onda sam nakon nekih nokija i ericssona opet kupio SL45 - Najveći shit ikada- baterija 1 dan!! mp3 je zakurac! I sad stvarno nikad viąe Siemensa - moj T300 je zakon! Ima ga joą tko? Ja bi razmjenjivao MMS-ove?
CIAO
Ima , ima , ali kako pljuješ po Siemensu ( a možda je greška u tebi ???) ne dolaziš u obzir. Ad acta.= Citat =:
Poslao: Ozzycool
Ma daj molim te!!! S55?! Siemens je sranje!! Ja sam prvo imao S35, i reko nikad viąe Siemensa, a onda sam nakon nekih nokija i ericssona opet kupio SL45 - Najveći shit ikada- baterija 1 dan!! mp3 je zakurac! I sad stvarno nikad viąe Siemensa - moj T300 je zakon! Ima ga joą tko? Ja bi razmjenjivao MMS-ove?
CIAO
kak si ga srezo...;D
Kak je i zaslužil ! Ne volim kad netko pljuje bez argumenata.
Molim?! Ozzy se prijeti :nono:
Daj mi ozzy reci molim te zašto je mp3 kod sl45 zakurac? Šta to ima biti zakurac kod jednog mp3 playera? Ne kužim? Kako uopće možeš i uspoređivati sl45 sa t300??!! :confused:
ovaj ozzy je stvarno naporan tip:retard:
e a ja sam mu lijepo reko da ode sa foruma ak tak pljuje po njemu,al neda se!!!!mislim kritike su u redu al su mu sve do jedne bez argumenata!!
alo šljaka, si zaboravio ono na "s" a nije sonyericsson?:jump:
Uz S35 , C 35 i MT50 teško mogu zaboravit.Jedino volim malo eksperimentirat s vremena na vrijeme.= Citat =:
Poslao: karaman
alo šljaka, si zaboravio ono na "s" a nije sonyericsson?:jump:
P.S.tj. poslije sranja -čekam S55.
mobtel je tako Šitan da znate
Mišljenja sam da se možda nebi trebalo raspravljati koji je mobitel bolji jer su to ukusi,a i stvar tehnike npr. sretnem vlasnika V66 čiji telefon ima zaslon zelene boje (China) i različiti soft. (neke funkcije nedostaju) za razliku od moga sa bijelom pozadinom (Germany) i radio je odličo opet za razliku od njegovoga sa kojim je imao probleme.A T300 na pretplatu u HT-u za 1600 KN,mislim da je to sasvim O.K.(boja,kamera,MMS (slika na ekranu je nula ali kada prebaciš na PC za 10),GPRS...
Poskupio je t300 na pretplatu, 1800 kn
Sigurno su uočili da ima potencijala... ;D
Prošao je prvi mjesec , vrijeme je da pričekamo slijedeću akciju.
bog svima, priznajte da sam vam falio...
valjda če biti nešto oko uskrsa:beer: :guitar:= Citat =:
Prošao je prvi mjesec , vrijeme je da pričekamo slijedeću akciju.
Priznajemo , pa makar i lagali :beer:
A je, farbat čemo jaja... ;D
Pozdrav rekogvalescentu...