kako god ti hoces..prebacio,presaltao,okrenuo....
Printable View
kako god ti hoces..prebacio,presaltao,okrenuo....
prešaltao:D
U petak sam bio u Papayi, nije baš bilo ljudi, al sam se napio, pa je bilo ok, skočili smo do Saloona, a tamo bukvalno 40 ljudi, umro sam od smijeha... U subotu opet Papaya, bilo je taman ekipe, dobrih cura i opet smo pili i bilo je super... Nedjelju sam prospavao...
oke,presaltao....
to je meni najjace napijem se petak/subotu ne znam za sebe bude zakon (tu uvatis i neku brijacicu :) ) i boli te... a nedjelja mi bude spavanje :)
nedjelju odmaramo uz cappuccino,......i super nam je...hehheeh
hahahaha jesi ti draz lud
sve si zaebo....
e jesma si ja nes zabrijala ili....?? sta nsi ti iz BiH?????????
Pa jesam iz BIH....
Al izlazimo i mi ovdje valjda i zezamo se sa prijateljima....
Pa sam reko da je draz lud a posebno mi se svidio njegov idealni mob koi proizvodi alkohol:angel:
Šta sam ja zahebo? El ti to aludiraš na moju neutaživu žeđ za alkoholom... :D
hehehe bas na nju mislim
A hebi ga, nesređeni obiteljski odnosi... Pričat ću ti uz čašicu... :D
heeheheh moze!
haaaa.ma nes me zbunilo....
gle ju kak se zacrvenila....
ovak--> :blush:
evo bili mi jučer prvo u remyu pa u papayi, pa (ma nema veze)... ma mrak je bilo, slikice bum večeras ili sutra uploadao...
ja danas ili papaya ili aqv..
ja mozda mambo danas
sugav izlazak, zavrsio u galeriji u tkalci!
ja danas hemingway... OK je bilo.
ja bio s dragom veceras, super mi je bilo :) gledali smo 6. čulo II, skroz je dobar film...
jesi možda snimio taj film... ;)
Jucer ipak papaya.Guzva za poludit,fakat duplo gore nek u 17ici 7:20-7:40 :) Odma po dolasku mi dodje frend iz razreda pita ocemo se ganjat s njim.odna dode neki njegov frend i pocne me napadat da se ganjamo ovo ono kao sa sljemena spust pa ko ziv ko mrtav.Inace prije 2 tjedna se kod edo picerije zabio u drvo@120 km/h,steta na astri je 35k kuna..nebi bas s njim.Poslje se islo u peti element,nisu sto su nekad bili,muzika sux.
da, neki nisu bili pozvani:angry:= Citat =:
Poslao: whiteboy
evo bili mi jučer prvo u remyu pa u papayi, pa (ma nema veze)... ma mrak je bilo, slikice bum večeras ili sutra uploadao...