= Citat =:
Poslao: Hrc
Nebi, zbilja šteta što nisu. Baš me zabavilo ovo Damgolovo i Cyberovo prepucavanje oko mobitela. Ja sam ipak na strani Siemensa zbog vrlo loših iskustava sa nokiom ( primjetite da je Siemens napisano velikim početnim slovom :p ). Otvoriti ću anketu (ako već nije) u "usporedbe modela" pa da vidimo koliko je sx1 u prednosti :)
Eto a ja baš imam loša iskustva sa siemensom. Prvi mob M35 posijao (moja krivica), pa S35 kojem je riknuo ekran, zamjene ekran onda rikne zvučnik i onda sam ga razbio. Drugi S45 (ili C45 više se ne sječam) šumi zvučnik, zamjene zvučnik i počeo je gubiti signal prvo rijetko a onda sve češće. I njega šutnuo. Onda popizdio i kupio Nokiju. Mislim da je prva bila 3330. I onda je stari prije jedno godinu i pol kupio S55 i njega je ****. Prvo ekran titra. Pa mobitel počne kukurikati sam od sebe. Alarm se ne može ugasiti kad počne svirati i tako da ne davim dalje. Uglavnom Siemens više NIKAD neće u moje ruke a kamoli u džep. Svako ima loša iskustva sa nekim mobitelom. Ovo su moja