ja sam i pitao jer trebam doci i ostaviti i potpisati se na popis jer sam cuo da postoje popisi , ali su mi na 2 mjesta rekli da to nece biti potrebno vec da samo dodjem od 23. nadalje sa kuponom .
Printable View
ja sam i pitao jer trebam doci i ostaviti i potpisati se na popis jer sam cuo da postoje popisi , ali su mi na 2 mjesta rekli da to nece biti potrebno vec da samo dodjem od 23. nadalje sa kuponom .
odkud su taj datum iscupali da mi je samo znat?
ne mislim na vas tu , nego na te it tele2.
ja imam jos dvije doma kartice , stari mi nabavio jos jednu , ak ce bit uzet cu i to , svida mi se ova ideja sa 35 kuna po kartici bez ikakve zezancije :)
ja jos ni dana dnas nisam dobio karticu... kao nema ih.
Zasto mislis da bi ljudi bacili te kartice nakon par mjeseci?! Prema iskustvu mogu reci da je mreza savim O.K., nista losija od Vipove ili Tmobilove, a cijene su drasticno nize. S tom karticom ti je omogucen najjeftiniji ulazak u Tele2 mrezu i to treba tako gledati.
kartice su stigle na prodajna mjesta i biti će podijeljene od ponedjeljka 23,04,2007 osigurana je dovoljna količina
NHF ali I smell a rat http://www.comicguide.net/images/smilies/elektro.gif
Mislim ok je , svi to rade , nije da je ilegalno , al onda lijepo reci ak radis za teletinu.
Od danas bi ponovno trebali početi dijeliti kartice za bonove ...
ljudi,naravno da nisu bili u mogucnosti podijeliti sve kartice...tj onoliko koliko su izdali kupona. mislim zvuci malo nelogicno,kad xu vec obecali trebali su i nabaviti toliko kartica,ali razmislite,izdano je 1 000 000 primjeraka!!!
1 000 000 kartica.
ja vejrujem da je tele 2 i imao,tj pripremio toliko broj kartica,ali ono sto meni ne ide u glavu je kolicina para koju su nam podijelili... 1000 000 x 100kn = 100 000 000 kuna. i vjerujem da je to pravi razlog,tj da su morali malo zastati sa tom akcijom...da je to veliki financiski udarac,koji treba prvo pokriti.
samo bi bilo lijepo da su odmah najavili da ce kartice dijeliti u dvije ture.
a ta akcija je u svakom slucaju pun pogodak... da im ostane samo 10% tih korisnika(a vijerujem da hoce i vise,jer nekim matorcima koji ce sad 3 mjeseca koristiti neki broj,sigurno se nece dati opet uzimati drugi a i mladjima cijene odgovaraju) tele2 ce kroz 6-7 mjeseci biti u plusu.
u svakom slucaju ovo je akcija koja je privukla najvise novih korisnika,i jako dobra reklama za tele2,jer na dan kada su te kartice dijeljene 90% razgovora medju ljudima je bilo o njima :)
Koliko se ja sijećam pisalo je da je broj kartica ograničen.
prilikom planiranja određenih promo akcija ,postoje određeni proračuni koji se tiču uspješnosti akcije tj odaziva potrošača.
Uistinu je ovaj odaziv bio 100% što ni najveći optimisti nisu očekivali te se i zbog tog razloga pojavio problem nedostatka kartica,pretpopstavka je da će broj koji su pripremili biti dovoljan.Međutim ako ni to ne bude dovoljno ,prodajna mjesta će opet praviti popis tako da ni jedna osoiba koja bude htijela zamjeniti karticu neće biti oštećena.
Sada se vidi koja smo sirotinja...ljudi bi se prodali za besplatnu karticu...a ima tu i onih koji ce pokusati zaraditi dva bijela-dva crna prodajuci kartice.
dobro gdje su vise te kartice???sto mucke cekaju da sve dobiju amneziju da igre u ''24 časa'' nije bilo???
Pošto je akcija završila..tko je jamio karticu;jamio je!!!
Mogla bi ova tema zato :closed:
ja sam normalno dobila karticu sve je bilo ok
I ja sam danas podigao karticu bez problema u importanneu. Nije bilo gužve.
[QUOTE=xlr;564911]Pa kartice su došle još jučer...
opa...idem ujutro do ducana...bas da vidim.....
I ja podigao danas karticu, lokacija - kod Trešnjevačkog placa. Po osobi se može dobiti samo jedna kartica.
Brzi,taj dan je tako pisalo u 24 sata: naknada 1 000 000 primjeraka.
ako lazu oni,lazem i ja.
a kartice su stigle...23.5. ja sam odmah jednu zamjenio u osijeku,nije bila nikakva guzva...tj nikoga nije bilo ispred mene :)
nego jos je tu jedna cinjenica....na ovam forumu,pogledajte stanje,tj broj postova i broj pogleda u temama,cini mi se da smo svi puno vise zainteresirani za tele2 nego za vip i t-mobil(i to zajedno). puno vise ljude zanimaju i akcije i ponude,ali komentiraju i probleme sa tele2 mrezom. ljudi koliko god su nezadovoljni sa uslugom,ipak ih privlace cijene...da jos telci srede malo svoju mrezu i dodaju neke usluge,mislim da ova bi ova dvojka brzo ispala iz utrke za korisnike.
ja danas diga karticu...uredno dao osobnu kartu oni meni broj..i ciao.....