Nikad nemoj biti 100% siguran u to što čuješ od raznih likova po prodajnim mjestima. Na tele2 stranicama jasno piše da trebaš nadoplatit račun svaki mjesec bonom i nikako drugačije se to ne može shvatiti...
Printable View
U Puli vise nema kartica.Tek sutra od podne ce se moci zamjeniti za broj....Evo jedna velika packa Tele2.Sramota da nisu dostavili dovoljan broj sim kartica.
@Trapavi on je rekao za Paket od kartice.A ne za kupon od 24 h.Inace negdje sam jos procitao da ako uplatis bon npr od 25kn da ti uplate 50kn..Tak nes I tak i za 100 kn pa ti uplate 200.Inace ja uzeo karticu i mogu reci sve pohvale
Nema šta..dobar potez...novine razgrabljene. Ja sam u 8:15 dobio jedan primjerak samo zato jer sam si dobar s curom na kiosku pa je sakrila jedan slučajno. Nadam se da će ponovit akciju. Iako nisam siguran da ću koristit broj.
Malo je glupo što ti uzimaju osobnu i podatke prilikom predaje kartice...ali dakako logično sa njihove strane.
eto , osto ja bez teleta , no eto , :rolleyes:
Ljudi, ja se uopće sjetio jutros nisam za tu akciju 24 i Teleta. Čak sam rano ujutro prošao pored 2 kioska.
E, dummy me!!!
Do kartica iz novina se moglo u Zagrebu kak god hoces. Popodnevo besplatno izdanje je imalo isto tu karticu. Mogao si sa poda uzet 100 komada tih besplatnih novina i kartica. I onda sljedecih para dana trazit mjesto di je ostalo jos pravih kartica.
ne morate ni kupovat bon ;D
ima na netu ona registracija za onih 25kn, ja to napravio, poslali mi pare na račun u roku 4h i kaže račun vredi od 30.09.2007 :)
dajte još kupona za nas koji nismo uspijeli uhvatit današnje 24 sata :xmas:
Jel potrebno pri preuzimanju kartice dat podatke ili ne?
Netko kaze da, netko ne.
Ovisno gdje dodes ili?
Registracije je obavezna!
kad sam ja bio svima su uzimali osobnu
da stvarno,jos i kad se registrujes dobijes 25 kn. ako ono sto traze osobnu pri zamjeni nije registracija.
ne znam da li je istekla ona akcija dovodjenja novih korisnika!!?
nesto mi se cini da bih brzo skupio 5 novih :)
http://www.tele2.hr/prepaid/signup/
to ti ko onaj listić što dobiješ s start paketom, al da ne čekaš 3 dana, naprviš preko ovoga! et men kartica sad ističe tek u 9om mjesecu znači da ne moram svaki mjesec kupit bon, a ko j**e onih 30 dodatnih kn :)