meni isto nije cjeli dan jučer radilo...:confused:
Printable View
meni isto nije cjeli dan jučer radilo...:confused:
Same here....
da i meni isto.. kak sugavo :(
I meni jučer i danas kroz jutro...
Ma nije u tome stvar, da napišemo sto postova kako nam nije forum radio.
Činjenica je da se pristupiti forumu nije moglo, a nitko nije dao objašnjenje zašto, ili se bar mogla staviti obavijest tipa Forum nedostupan. Radovi. Pokušajte kasnije.
Ovako nikome nije jasno jel kriv T-Com (neki sumnjaju da nije) ili druga sila.
ovo što se dešavalo sinoć i danas, tj da se nije moglo spojiti, to definitivno nije bilo do T-com_a, jer sam se probao oko 13h spojiti na faxu i nije htjelo...
tako da čisto sumnjam da je to do t-com_a, prije bi reko da je do servera...
pa nije baš promjena servera nalik promjeni čarapa, svaki dan po par puta...
problem uglavnom, nije do T-COMa i IP range-a i sličnog. jedan dan predaha za sve;)
da, baš tako... postoje neke varijacije kad bi to radilo, ali...
ja sam jucer doslovce poludio.....pa ovo je vec 14put da mi se to dogadja kad sam konektiran, imam adsl i ne kuzim zasto bi bilo komplikacija, isto tako meni je u puli postala masovna pojava da se internet sam od sebe resetira....
od jucer pa do danas negdje i 4 isto se nije moglo spojit na forum!!
Točnije od jučer cca 14.00 do danas u 17.30 forum je bio nedostupan.
A kad sam se spojio oko 17.30, pisalo mi je da sam bio "posljednji" put sinoć u 22.17, što je nonsens.
:cry: evo opet nekaj usporava.:angry: ziher se cijeli forum pregrijava od pametnih postova u čataonici!! možda bi bilo jedno od rješenja da moderatori naprave nekakve smjene pa da nas svrstaju u njih. tak bi u smjenama posjećivali forum, pa se ne bi pregrijavo!!!
ja kao laik mislim da je preopterecen bio zbog ad sensa.Mozda je to..a ko ce ga znat.....;D
ja mislim da je pao server, isto tako nije radio jedan fileuploader, tako da...
Bem ti adsl.t-com internet i onog ko izumi svu tu tehniku:adminrulz:
i meni od prekojucer do danas uvecer
mene danas pito jedan sa foruma jel mu radi a ono ja vidim ne šljaka...A zappan ili joker će popravit.Sigurno neka preopterećenja il tak neš
Netko se poigrava sa mojom ovisnošču o forumu tako da sam ova dva dana zamalo izludio što nisam se moga spojiti!!
;D;D
I VAMA JE TO SMIJEŠNO!!!! :)
...stalna IP adresa ti jedino šteti na Rapidshare-u... ;D