Jel zna netko zasto mi se nece spojiti na WLAN,neznam je stvar u opcijama i ako je,di to namjestim...?Nadjem mrezu,signal jeben i sve,ali mi pise ovo WEB:Pristupnik ne odgovara...
Printable View
Jel zna netko zasto mi se nece spojiti na WLAN,neznam je stvar u opcijama i ako je,di to namjestim...?Nadjem mrezu,signal jeben i sve,ali mi pise ovo WEB:Pristupnik ne odgovara...
Aj,aj mora netko znati... :)
Meni to obično napiše kad se hoću spojiti na W-Lan mrežu koja je zaštićena ili ako sam u nekom trenutku spajanja izgubio signal... (imam E65, ali je to pretpostavljam isto)
Koliko ja vidim previše je tu opcija i namještanja. Nema šanse da se to sve da podesiti i na mobitelu
ima samo treba znati cuo sam da se ekipa spaja
Nisam dugo bio tamo pa ne mogu isprobati :D
Ali slična je shema i na FSB-u i koliko sam čuo nije se nitko mobitelom uspio spojiti na wireless mrežu. Ja imam tamo account i s kompom ide bez problema, navodno i s pda-om ali s mobom ne ide
POKUŠAJTE OVDJE
http://www.voip-info.org/wiki/index....nts_style=flat
da li netko zna da li se mogu spojiti na w-lan koji je zaštićen, a imam user-name i pass...
naime kad se probam spojiti izbaci mi da nešto ne štima sa WPA... :-/
jel može tko pomoć...
A onda je to malo veca mreza i veci problem...Cija je mreza?
Mislio sam na t-com,iskon i to?netrebas se odma citirati
ja se na wlan normalo spajam...sve full brzo...
zanima me koji je najjednostavniji preglednik za surfanje...
pa zna sa opera mini ... besplatna i jako dobro obavlja posao ...
pretpostavljam da ti treba za n95
http://www.operamini.com/download/pc/nokia/nokia_n95/
da za n95...hvala....
Da ne otvaram novi thread...
Danas sam popi*dio na E65 i wlan. Prvo, bateriju pojede taj cas, a osim toga se grije ko blesava dok je wlan ukljucen. Veceras bio spojen malo doma, baterija bila negdje na 2 trecine... Odem malo van, na drugi kraj grada gdje nema nikakvog signala, nakon sat vremena na standby pisti baterija...mobac vruuuc...Pogledam u onaj wlan wizard, prikazuje da vidi 100% signal...od mojeg AP-a doma...WTF!??
Lupim refresh i tek je onda skuzio da nema mreze oko njega :angry: A do onda mi je valjda rostiljao lijevi bubreg kroz dzep od jakne :)
a gle wlan je def. za neko kraće pregledavanje neta ( ono 10min max) i čitanje mailova tj skidanje ... imao sam nokiu e61 koja ima 1500mAh i bio u nacionalnoj i kojih sat i pol bogme mi je bio ukljućen wlan i otišla baterija na pola ..a to da je već bio vruć neću ni komentirat ...
Koji sve mobiteli imaju mogućnost spajanja na WLAN? Ako bi mogli napisati sve modele...
takvih tema je bilo jako puno...
samo treba potražiti po cijelom forumu...
A takvih mobitela ima jako puno.
Evo nekih koji imaju W-lan, kameru, utor za memo kartice, BT..
link
ili potraži na GSM areni ovisno o tome što tražiš od mobitela i koja marka...