Piše na ovoj stranici da podržava ''gledanje videa'', tako da ima video player...
Sumnjam da bi ovo izostavili i malo bi bilo čudno da nemre pregledavati video...;)
Printable View
Meni izgleda najbolje od ovih novijih modela. :)
evo ga izaso je !! predobar mob
link... http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...tures-1928.php
eeeeeee, to je već lijepo. nema se šta za prigovorit. valjda će izać i u crnoj kombinaciji s narančastim.
a u toj ga nisam vidio sivo plava i vbijelo narančasta kaj ima crno narančasta :S
Bijeli mi je ljepsi od ovog u kombinaciji s plavim....
Sutra mi dolazi taj model.... naručio sam ga prije 2 tjedna,sad je stigao u hrvatsku.... Rekao mi je vlasnik dotičnog dučana da bi ga sutra trebao dobiti,ili najkasnije u četvrtak....
koliko novaca
još neznam. kad bum znal,javim vam..... ali oko 3 soma sigurno...
Skupo.. :eek:= Citat =:
još neznam. kad bum znal,javim vam..... ali oko 3 soma sigurno...
ne isplati se dati toliko novaca za mob takvih karakteristika
Ajd mi reci kak je preskupo???
Pa w880 je 3500 a nije nis bolji.
W850 je preko 3000 a takodjer nije nis bolji.
O cem vi pricate???
Stvarno-o čem???
ha, čuj, kriteriji nam se razlikuju. a očito nas i "Klasna razlika" dijeli.
kao prvo 3 milje kuna svi su isti samo zato sto su walkman ??? o to me pricamo aj da je symbian i sta ti ja znam da ima 5 mpx kameru al za obicni mob od kojih je njih bar 5 identicno po karakteristikama dat 3 milje kuna ??alo pa nije to 30 kuna...i btw kupis si k750 i novi za 900 kuna na crno ,bubni soft od w800i i to je to al sad ak se neko oce kur*** i ima love samo naprijed..meni k550i sasvim ok :D
ne ne xulos k550i ne spada pod ovu kategoriju moli bih te da ga tu ne spominješ-ni nigdje drugo
dobro sad si se i ti uhvatio bas tog a nisi komentirao cijeli post..sry zbog 550ice dao sam radi primjera
Gle, ja ne govorim da nije puno dat 3000 za mobitel.
Ja govorim da usporedjujuci taj model sa ostalima na trzistu, 3000 za njega nije puno.
Nemoj sad ti meni o klasnim razlikama, i ne znam cemu.
I nemoj govorit o k750 koji sad uziva najpopularniju cijenu zato sto je vec 2 i pol godine star model.
Pogledaj LG, Samsung, Nokiu, bilo sto a da ima ovakve funkcije i da kosta manje.
Znaci, i sluske koje su bolje nego na konkurenciji i 512 MB kartica, pedometar, radio, qvga ekran, i sve ostalo sto mora bit gore. Jedino po cem je K800 bolji je kamera.
Ako hoćete realan primjer, evo vam ga.
w850- ima gotovo jednako opremu kao w580 (plus 3g, dvostruko veću memoriju u paketu) te košta 2500 kuna. Jedino u čemu nije bolji su dimenzije. Sad ti prosudi sam da li je to jeftino ili ne.
W850 jos uvijek u vipu dodje 3 soma.
S tim da nema pedometar, edge i hscsd.
A naravno da se uske dimenzije isto placaju. Kad to napravi čokolada, onda je ok, ne?
ja sam si mislio uzeti w880 jer kad je trebo izaci mislio sam da ce mu cijena biti oko 2000kn jer mobitel nema nista mislim na AF, blic, bolju kameru... onda kad sam vidio w580 isto sam si reko da bi ga uzeo ali ako mu je cijena :rifle: 3000kn nema sanse...jer se za tu lovu moze uzeti mobitel boli glava.
Mobitel nema nis i navedes stvari povezane samo sa kamerom... Pa ne cine dobar mobitel njegove fotografske mogucnosti.
Stvarno me zanima koji to mobitel da boli glava dobis. A da nije smece od Samsunga ili Motorole.
I PEBL i RAZR su totalno tehnoloska nazadna smeca a kostaju pun kufer.
a sumnjam baš da bu opet koštao 3000,u svijetu medija npr. ima w850i za 2295 :)