-
coma zabrijo si
rasprava se počela voditi oko toga da nije OK stavljat fotke slikane fotićem u thread o kojem ovdje raspravljamo nego da idu samo slike koje su uslikane telefonom. pa se nekima to nije svidjelo, pa im se predložilo da si otvore thread di su pice slikane fotićem, pa je netko tražio da se resizaju, pa si ti uletio s ovim novim telefonima, pa sam ti ja sada sve objeasnio, pa sad valjda kužiš u čemu je kvaka, pa..
-
ja resajzam u zadnje vrjeme sve fotke na 640 ili manje sam da se zna.otvorio bi novi trid ak ima interesa.ja imam par slika sta ti ja znam.
@nered a zas nebi aj stavio svoje slike u ovaj trid?mislim kaj ak su s a fotica?kaj je sve to tak strogo?
-
e pa moramo se pridržavati nekih pravila...ma da osobno sam na tvojem sideu....;)
-
Freak, dobre su ti ove ;)... Ona treća pogotovo :). Još su mi bolje slike kad u pozadini vidim kraj koji prepoznajem ;D Na ovoj busnoj ispred skate shopa se često može nać odlične "objekte" za slikanje, ali meni sve slike ostanu spaljene, mutne i šugave... Ti si već ispraksani papparazzi ;D...
-
-
a je?hehehe
frik kak si ju samo uspio uhvatit da te ije vidla...
-
Imam feeling da je dopustila da ju se slika,namjerno....:D :D :D :D :D :D :D
-
to si ti jelda? isto kao i ona u bijeloj majci...svaka čast:D
-
cek, daj malo bolje pogledajte kak se zenska nagnula, mozda mu je ...:D a on je drzao mobac i slikao..moja teorija:)
-
Ma nije ništa bilo nego se "model" stvarno sagnuo po nešto.
A Andrea ima pravo za onu busnu,skoro pa cijeli dan tamo ima štofa samo treba biti i uloviti idealnu priliku.
-
Freak, sorry, ali ja mislim da sam ja to rekao, a ne andrea... ;D
-
Freak, sorry, ali ja mislim da sam ja to rekao, a ne andrea... ;D
-
Moj bed,nešto mi se pomiješalo juče.
-
sms nice pic... e to su već lijepe gaćice na lijepoj guzi, jel učiš coma... :D
-
ma treba bit faca(mislim ta cura)pa joj slikat facu..takvu guzicu moze imat i katostrofalno ruzna cura ono pristava do bola, faca groblje,pleh-p..ka.
-
E vidiš, zato je škarnicl izašao iz raja... ;D
-
sorry,al ja ne gledam tak :angel:
-
Možda zasad dok je trilogija popularna pa imaš obožavateljici, ali uskoro, kad to padne u zaborav sjetit ćeš se mojih riječi...
-
ma glupost,bas su me jucer zvali da snimam nove nastavke ..kao bit ce ih 7569,tak da pokupe sto vise para od kino ulaznica,a svaki ce trajat po 17 sati tak da niko ne uspije odgledat cjeli film u komadu pa da ide gledat novi nastavak.
-
-
VJEKOOOO MAJSTOOOOREEEEEEEEEEE!!!!!!!!
NA KOJU FORU SI IH DOBIO NA FOTO SESION!.....;)...
SVAKA TI ČAST LEGENDO....
-
Ja sam se zaljubio... :love:
-
hahahh fakat je CURA I PO!! :)
-
trebaš nekog za rasvjetu?...mislim za foto session..;)
btw..kolko mala ima godina?...ima hebeno telo...
-
za rasvijetu?? pa razmislit cu;)
17 i istog je datuma rodjena kao ja:)