Izvorno postao
SEguy
Od mene SADA samo pohvale i za usluge Tele2 kao i za službu za korisnike. U početku je to bilo strašno (skoro od prvog dana sam imao karticu koju sam cijelo vrijeme koristio).
Danas je situacija puno puno bolje (što i treba tako biti).
Na početku je jedna mojoj sestri, kad je tražila PUK od njih praktički blokala karticu. Sestra prebacila se sa Vipa - u tom slučaju PUK navodno ostaje onaj od Vipa.
Uglavnom, sestra falila PIN 3 puta, tražio se puk, onda ukucavala onaj sa Tele2 kartice, ali ništa. I kaže njoj ova jedna cura kao mora vam biti taj (nakon 5-6 puta pozivanja službe za korisnike, i skoro svaki put novog radnika), samo vi njega ukucavajte dok se ne upali mobitel :)) Uglavnom, sestra to i radila (napravila 10 puta) i kartica blokana (za smeće). Međutim, nazvali smo Tele2 službu za korisnik, objasnili što se dogodilo (istina, nismo htjeli reći koja je bila službenica da cura ne dobije otkaz ili joj se ne oduzme od plaće iznos za novu karticu) pa su nas oni poslali na prodajno mjesto i dali novu SIM karticu o svom trošku (da se razumijemo, u početku su rekli da ćemo mi to morati snosit - pa sam ja rekao da to sigurno neće biti slučaj)... ajde riješili smo to, ali je bilo stvarno smješno (da ne kažem nešto gore).
Usput, jako me živcira onaj njihov pozdrav (koji su vjerojatno prisiljeni reći na kraju): "Hvala što ste zvali Tele2 službu za korisnike"... traje "vječnost" - a i prije se pozdravimo, pa onda još moram čekati dok to kažu :)
Mislim da ih ne treba tjerat da to govore, jer svi znaju koga zovu, a oni koji ne znaju očito nisu sposobni shvatiti, pa ih je uzalud i upoznavat da je to bila Tele2 služba za korisnike...
Eto to je moj stav.