Dobro izgleda, i čini se dobar, ali ovaj za preko 4 tisuće $ je prava makina. Da imam takav stolni bi se jako ponosio, a tek sa prijenosnikom!!!
Printable View
Dobro izgleda, i čini se dobar, ali ovaj za preko 4 tisuće $ je prava makina. Da imam takav stolni bi se jako ponosio, a tek sa prijenosnikom!!!
Oho flOorKilla je počeo pisati caps lockano :) Očito je vidio nešto zanimljivo Pa mu se i ja pridružujem.
OVO JE NEVJEROJATNO, KAK SVE TO STANE U LAPTOP?????!!!!
JEL TO FURAJU DO OVDJE???
Postoji i njemačka stranica pa pogledaj dali šalju. Sad pišem sa 17" Gericom Holywood XXL notebooka i notebook je mark. Ima ugrađenu ATi Radeon Mobility 9000. Sad instaliram NFS Underground pa ćemo vidjeti kako će to izgledati. Inače uz ostale komponente evo par funkcija iz prve ruke. Ima ugrađene dobre zvučnike, mikrofon, kameru(web kameru), ima full size tipkovnicu, vrlo dobar tuchpad sa dvije dodatne tipke za scroll, oooggrrroomni ekran, ali problem je što se dosta grije. Čak se više grije područje oko DVD pržilice (???) nego područje iznad procesora. Ima ugrađeno jedno 3-4 ventilatora a dobra stvar je u tome što se ne vrte skroz i kad se ugase malo se začudite jel se uopće ne čuje da radi. A i još k tome opako izgleda i iznutra i odozgora
bio sam danas gledao laptope ali o tome u temi 'laptopi'. neka ova ostane samo za ferrari ;)
inače frajer u dučanu mi je rekao da je kao ovaj acer ferrari zamišljen kao gaming laptop i da je ta kartica ok za igre ?!? (ati 9200 128mb)
Normalno da će ti to reći kad ga prodaje. Neće ti reći ova grafička ne valja. On je trgovac. Inaće pokrenuo sam NFS na onom Gericom-u sa skoro full detaljima i mogu reći da je grafika bila zadovoljavajuća i nije trzalo
nVidia 5200 64mb?
isto ko ati 9200 64mb
Nije. Ona je ista kao i ATi 9000 64mb. 9200 je jača
Pokreni UT2k sa full detaljima (ak imaš) pa reci jel radi.
Sad je gotovo. Više ga nemam
Šteta... Jel se može znati kak to da ga imaš?
Nemam ga. Stari ga je kupio nekom tipu i odfuro ga danas
krivu igru si vrtio, trebao si fifu 2004, ona je bolja za isprobavanje kompa
A jebi ga. Jedino sam to imao. A i komp je kod mene bio samo navećer= Citat =:
Poslao: flOorKilla
krivu igru si vrtio, trebao si fifu 2004, ona je bolja za isprobavanje kompa
Trebao si 3DMark ili Sandru :D Mislim da je Gericom dosta dobar jer ima najbolji odnos uloženo/dobiveno ali je velika mogućnost da se brzo pokvari. Nekak mi je ta cijena ipak preniska da bi sve valjalo
A čuj stari ima Gericom-a već jedno 2-3 godine i nijedanput nije išao na servis. Jedino što se u zadnje vrijeme dešava da nestaje slike na ekranu. Ali to nije ništa čudno. Nakon 3 godine već su se izlizali konektori za monitor. Sad misli uzeti taj 17" Gercom ali ga ja odgovaram jel se užasno grije. Toliko se grije da ne možeš držati ruke dok tipkaš nego moraš tipakti u "zraku".= Citat =:
Poslao: Hrc
Trebao si 3DMark ili Sandru :D Mislim da je Gericom dosta dobar jer ima najbolji odnos uloženo/dobiveno ali je velika mogućnost da se brzo pokvari. Nekak mi je ta cijena ipak preniska da bi sve valjalo
17" ??? Nije li to malo preveliko? Kaj se tako jako grije s gornje strane???
koji to gericom? i koji proc ima?
Ma notebook opako izgleda. Kaže da njemu nije veliko. Ima dva 17" LCD jedan pored drugug pa se navikao. A na gornjoj stani se jako grije iznda DVD-RW i hard-diska, a iznad procesora ništa (???) što je jako čudno= Citat =:
17" ??? Nije li to malo preveliko? Kaj se tako jako grije s gornje strane???
Pa to je ovaj o kojem pričam Holywood XXL 17"= Citat =:
koji to gericom? i koji proc ima?
Zakon samo šteta kaj ima lošu grafičku. WSXGA ekran? Sljedeći će se valjda zvati XXLWSXGA :)
a pa normalno da se hard grije....
Ma ko će ga znat. Svaki tjedan naprave novi ekran. Tko će to sve pratiti= Citat =:
Zakon samo šteta kaj ima lošu grafičku. WSXGA ekran? Sljedeći će se valjda zvati XXLWSXGA :)
Ali ovo je pretjerano= Citat =:
a pa normalno da se hard grije....
Pa da ovisi kako koji. Hard iz mog starog PC-a se tako jako grije da možeš na njemu roštiljat dok ovaj moj novi ugodno grije :)