Kao sto rekoh da bi bio zahvalan! Evo!
Zahvaljujem se!
Printable View
Evo i ja se odvazio na ovaj pothvat maloprije. I evo od prve mi je uspjelo.
Evo ja da kazem svoje misljenje. Ovaj WM& izgled mi se jako svida, ali koliko sam primjetio na romu koji sam stavio ima dosta nedostataka, onako neke sitnice. Recimo negdje je covjek zaboravio nesto napisat, onako u meniju postoji recimo mjesto za kliknut ali nema teksta. I ono sto me najvise iritiralo je da nije ubacen gumb za disconnect kad se spojim ne net. Znaci ono kad kliknem na slovo E koje je prije bilo G, i pise mi da je spojen, tu fali tipka za disconnect pa moram gasit to na drugom mjestu.
Jos mi se svida sto mi na today odmah pise stanje baterije te preostalo vrijeme dok se neisprazni, mogu odmah podesavat osvjetljenje,a i stavio sam si tipku close all, tako da jednostavno mogu sve programe pogasit. Uglavnom vise toga sam dobio negosto sam izgubio. A vidio sam da ima i dosta novih opcija u connections,i na drugim mjestima.
Ja sam pokuso instalirat ali mi kod nekoliko verzija WM2006 roma instalacija krepa na 99%... javi neki connection error...
radio sam točno po postupku koji je naveden tu iznad(snimio onaj stari rom, unlocko) i onda nisam imao tmobile 2.6 rom pa sam snimio najnoviji s tmobile.hr i onda na to isao snimat wm2006...
ima ko kakvu ideju?
na variu imam ovo
rom verzija 3.8.2.1.wwe, rom date 11-10-06
radio verzion 02.69.11
vario je službeno otključan od strane t-mobile putem kodova koje sam dobio od njih pa neznam da li ga treba ponovno otključati
Ljudi pošto sam novi u tome, daj mi recite kako da pogledam koji je rom na njemu i dali mi je mob 3g ili 4g?
Sto se tice Wizarda, da ti previse tu ne pisemo i ne duljimo, predlazem ti da dobro proucis i procitas http://wiki.xda-developers.com/index...ame=HTC_Wizard
To ti je biblija za tvoj uredjaj, i tu ti pise sve, od unlocka do ROM verzija itd..
Kad procitas, ukolik si jos negdje zapeo, slobodno nam javi :).
Wizarda sam imao preko 3 godine,i dosta sam radio na njemu, cak i Android OS uspio pokrenut :).
Pozdrav..
Evo ja sam jučer nabavio Qtek 9100. G4 je, pa me zanima da li
mogu i ja stavit gore WM6.
I ako da, molim nekoga ak može objasniti. Korak po korak, jer neznam
odakle početi, a ne bih htio nešto zeznuti na njemu..
Hvala unaprijed.
Pa covjek je u postu iznad dao link sa svim sto trebas znati o tom telefonu......pa zar je tesko procitati wiki i sve saznati
.
.
Pa nije teško. Ali mi engleski baš i nejde najbolje, a i bojim da ne bi nešto zeznuo pa da mi onda telefon ne radi... Mislio sam dal ko može na hrvatskom
objasnit, pa da budem bar donekle upućen u to što radim... I da mi na kraju krajeva radi WM6 kojeg si tako želim...
Eto ako ko ima volje, bio bih mu jako zahvalan
Kako je kokibj rekao,ja bih jos nadodao, ako ti neide bas engleski, onda niti nemoj pokusavati stavljati kuhane romove, ili neka ti to netko obavi tko je vec radio. Cisto da se ne zeznes.
Pa nisam baš tak slab na engleskome...
Evo žena mi govori engleski perfekto, pa mi je pomogla prevest....
Ali nigdje na toj stranici nismo našli točan opis kako staviti WM6 na
naš Qtek 9100... :cry:
Probaj tu.
ima možda ko dobar link za rom za G4??? jer ovaj koji je naveden ne radi..
Tnx