Šteta! Baš sam htio staviti crvenu ili narančastu. Potražiti ću dali ima gdje za kupiti tipkovnica kojoj plastika nije plava(mala vjerovatnost da tako što postoji).
Printable View
Šteta! Baš sam htio staviti crvenu ili narančastu. Potražiti ću dali ima gdje za kupiti tipkovnica kojoj plastika nije plava(mala vjerovatnost da tako što postoji).
Sve tipkovnice za tu seriju motorola su iste, plave...(mislim pritom na V550)
Ako baš tako jako želiš investirati i na kraju priče imati i izvana izmoddanu moto, onda možeš odabrati jednu od slijedećih varijanti koje meni padaju napamet:
1. Nabavi zamjensko kučište koje ima one prozirne gumene tipke, pa ispod možeš staviti koju god boju želiš.
2. Nabavi samo tipke i onaj srednji dio od V300, pa to ubaci u mob, jer V300 ima bijele tipke.... :spin:
ovo pod 2 nema sanse. kud su tipke drukcije, te su sve skupa na onoj gumi,jer nema svaka svoje leziste, to bi se sve raspalo, jedino da zalijepi, ali sumnjam da bi to radilo.
Šasija tj matična je na cijeloj toj seriji ista, a bogami su i kučišta ista, jedina razlika između pojedinih modela je vanjski dio maske na flipu i onaj dio gdje se nalaze tipke... Sami taj dio je identičan, kopče i rupe za vijke su na istim mjestima i pašu sa V300 na V550 i obratno, samo su rupe za tipke drugačije jer su i tipke drugačije...
Očito si pogrešno shvatio. Na ovoj V550 ja samo isprobavam hardwareski modding, ali ona ne radi. Ja koristim V360.
jebote , dragonsoul pise za v360, i ja isto , a ti o tome kako treba staviti tipke od v300, ja ti napisem da to nebu islo, a ti onda meni pises o obliku serije. jer v360 i v300 covjece nemaju iste tipke.
a nemoj me uciti o v525,550,500 seriji, znam ja dosta o njima, duze sam na forumu neg ti , i imao sam 3 motorole iz te serije.
Mali nesporazum kolega... čovjek je stavio fotku od V550 pa me to navelo, a za V360 sam mislio da se već u prethodnim postovima došlo do zaključka da se nemože nikaj napraviti... i nije mi ni u jednom trenu palo na pamet metati tipke i dijelove od V300 na V360, valjda smo se u medjuvremenu shvatili...
To što si dulje od mene na forumu poštujem, ali to ne znači da ja nemam pojma o motorolama i da i ja nisam imao ili još uvijek imam neke motorole i iz triplets serije i one koje su slijedile nakon njih...
Ali sad smo već debelo u OT...
sve okay nemas frke!!! ****** da smo uzivo mozda bi se i skuzili. :)
a vi ljudi kupujte sve osim v360!
Zanima me kakve diode ima L7? Kolko vidim izvana tipkovnica je bijela tj. prozirna pa bi bilo logično da ima plave diode jer ima plavo svijetlo na tipkovnici? Nek me neko ispravi ako griješim.
I zanima me da li je netko radio takvo nešto na L7- ici i kako je izgledalo?
radilo bi ti na L7, ona ima plave diode, nije tipkovnica obojana..
a koliko mi je rizicno prckati po flatu da nesto ne unistim? Jeli se moze flat poslije lako vratiti na mjesto?
Jucer sam probao i uspio sam rastaviti onaj mali poklopac s cetiri vijka i dalje neznam
Na superthreadu ne radi link (turtorial je skinut)
Jeli netko ima neki turtorial kako cu rastaviti l7 do dioda jer na superthreadu link ne radi?
mozda da posjetis youtube?? ili isprobas cari i moc GOOGLE-a????
ili neki drugi forum??? probaj od l6, mislim da su slicne dosta. samo oprez.
Etoga, ja sam maloprije na svojoj L7 promijenio boju u ljubičastu.
Gogs svaka cast samo...Kaj ti je tak dosadno doma?:bunny: :turn:
dečki kakve zajebancije sa selotejpom i markerima...zajebite to...izrežite vrećicu od konzuma bilo koju u boji kojoj želite ima milijun vrećica kakvih god boja tako sam ja napravio na k750i stavio vrećicu od lidla žuti dio i svijetli na mobu žuto nijansa zlatnog i tak...lakše puno s vrećkom...
ak je tebi vrećica od konzuma tanka ti nisi sav svoj...