ma ima on dosta svoje memorije tak da je mmc card samo dodatak. kupite kupite ljudi nećete požalit,jer kaj sve on nudi za tak malo novaca stvarno vrijedi svaku uloženu paru.
Idem se još malo igrati s njim he-he
Printable View
ma ima on dosta svoje memorije tak da je mmc card samo dodatak. kupite kupite ljudi nećete požalit,jer kaj sve on nudi za tak malo novaca stvarno vrijedi svaku uloženu paru.
Idem se još malo igrati s njim he-he
A dobro... 4 MB bas i nije dosta ali svejedno... Isplati se jos malo uloziti i kupiti MMC.
Jedina prednost SX1 naspram nokije je radio koji ionako nikad ne slušam ni na nokiama koje su ga imale i to što se mob ne mora isključiti da bi mu se ubacila MMC kartica. A nedostatak je što nema niti programa, niti igara za njega, a ni n-gage igre se ne mogu igrati na njemu. To je meni najbitnije i zato nisam čekao sendu jel za nokije postoji jako velik broj igara i programa
Moze se i na Siemensu vrtiti vecina igara s nokie
nema programa ni igara? evo odi na www.siemensplanet.com
ima cijelo brdo igrica i raznih aplikacija :)
E da, moram se pohvaliti kako je SX1 i od danas u mom vlasnistvu...
i pisi o njemu
Ali to su sve progami za nokiju i nije sigurno da će svi raditi. Neki programi ne rade čak ni na svim nokiama= Citat =:
Poslao: 3aTmr
nema programa ni igara? evo odi na www.siemensplanet.com
ima cijelo brdo igrica i raznih aplikacija :)
E da, moram se pohvaliti kako je SX1 i od danas u mom vlasnistvu...
za nokiju 7650 svi rade na sxu, a problem je kod 6600 jer koristi sybian 7
evo ja sam ubacia par meni interesantnih, i do sada svi rade, a dalje cemo vidit. Ja gre, i ne igram, a ovako neku aplikaciju je dobro imati ;)
cybephere fakat te ne kužim,pa normalno da će sve igre radit i na SX1 kad radi na istom symbian softveru. Uostalom na telefonu dobiješ tri dobre igre a Mozzies je jedna od boljih stvari na SX-u. Ponovo naglašavam kupi,probaj pa tek onda komentiraj SX. Na ossnovu slika i opisa drugih ne možeš dobiti dojam o njemu kao kad sam ga ja prvi put uzeo u ruke. Isto kao i svi oni koji su ga preko mene uspjeli vidjeti u živo,dobro jest svi komentiraju pa kak na tome pišeš poruke? Istina na prvi pogled i ja sam bio zbunjen ali s vremenom se navikneš. Čak u siemensu posebo naglašavaju da je tim putem olakšano pisanje poruka jer pišeš s dvije ruke.
Da, to su rekli i na club-siemens.
Evo danas sam imao priliku poigrati se sa SX-om. Frend ga kupio u Zimenzu i nije me baš oduševio a niti frenda. Popizdio je sa onim tipkama. Mob je dobar (kako može biti loš kad je smartphone a oni su svi na istu foru i ne može se zasrat). Ne razumijem zašto nisu napravili normalnu tipkovnicu, a imali su na dnu dosta mjesta. Ovako mobitel izgleda kao alien
Pa to je dobro ;)
u tome i jest fora da bude totalno drukčiji od drugih,baš zbog toga se meni posebno sviđa. Tko si koristi moby za pisanje poruka i naučen je na klasičnu tipkovnicu nek si takav i kupi. Za mene je SX1 ZAKON!!!!!!!!!!!!!!! Čak sam čuo da je u pripremi i SX2 i da će biti u prodaji krajem godine.
Ma OK. Ja volim old fashon tipkovnice pa mi se zbog tog ne sviđa, isto kao i 3650. Od kad znam za sebe imam mobitel s normalno postavljenim tipkama i ne volim promjene bar ne na tom području. A kako bi trebao izgledati SX2?
nemam pojma kak će izgledati SX2 ali navodno je u pripremi. Tak sam bar čuo od nekih ljudi koji rade u siemensu.Čim nekaj novog saznam bum Vam rekel.
I BTW ak kome treba kakav program nek traži. Imam ih hrpu
Evo neka moja prva zapazanja o sx-u. Na zalost nemam previse vremena za istrazivanje jer spreman ispite
ali evo neke osnovne stvari.
Naravno, sve je ovo subjektivno i moram naglasiti d je verzija fw-a 5 (a 6 je vec vani sa dosta poboljsanja)
prvo tipke; evo iskreno, nakon par napisanih poruka, gotovo da imam osjecaj da sam oduvijek tako tipkao.
zamjerka ide na joystick, nekako mi je premal i presklizav (ili su moji prsti preveliki :) )
Kod MP3 playera mi smeta sto ne mogu napraviti playlistu. Isto mi ide na zivce to sto ne mogu iskljuciti opciju
da mi ne sprema poslane sms-ove, tko da svako malo moram pobrisati one koje sam poslao (ili mozda jos nisam skuzia di se to gasi, ali sumnjam :( )
Meni osobno, najvise ide na zivce symbian. ne da je los, nego nisam navikao na njega.
Poslije rada na svim ostalim siemensima, ovo mi je skroz nepoznato. Puno izbornika i podizbornika i
jednostavno se izgubim; ali dobro, kroz par dana siguran sam da ce se to srediti :)
Radio je odlican, ima super prijam i imam osjecaj da uopce na trosi bateriju :)
Uglavnom, meni se sviđa i zadovoljan sam.
Ovih dana cu ga dignuti na v6, pa cu javiti koja su vidljiva poboljšanja i staviti cu koju sliku slikanu sa SX-om
isto mi je bilo glupo ogranicenje snimanja sa zvukom na 60 sec, dok je bez zvuka neograniceno (naravno ovisno o slobodnoj memoriji),
ali to sam rijesio sa nekom aplikacijom koja omogucuje neograniceno snimanje i sa zvukom...
Eto toliko za sada...
p.s. Mozzies je jedna od najboljih igri koje sam igrao (a inace nisam fan igrica)
Ja kad sam dobio nokiju 6600 prvih 10 min nisam znao kako ući u meni. A nakon toga mi je trebalo jedno 3-4 dana da se naviknem na izbornik jel ima užasno puno podizbornika.= Citat =:
Meni osobno, najvise ide na zivce symbian. ne da je los, nego nisam navikao na njega.
Poslije rada na svim ostalim siemensima, ovo mi je skroz nepoznato. Puno izbornika i podizbornika i
jednostavno se izgubim; ali dobro, kroz par dana siguran sam da ce se to srediti :)
To je još dobro. Kod nokije je 10 sec. Koji program koristiš? Ja imam jedno 3-4 i ni jedan nema kvalitetnu sliku= Citat =:
isto mi je bilo glupo ogranicenje snimanja sa zvukom na 60 sec, dok je bez zvuka neograniceno (naravno ovisno o slobodnoj memoriji),
ali to sam rijesio sa nekom aplikacijom koja omogucuje neograniceno snimanje i sa zvukom...
nije ni ovdje bas kvalitetna slika. skinia sam ga na www.siemensplanet.com
nego, daj mi reci, kad sam instalirao neku aplikaciju i sad je hocu skiniti. kako napraviti deinstalaciju?
Jedna stvar koja mi bas nedostaje. To je dodjeljivanje određene funkcije određenoj tipci.
Naime, to je moguce, ali ne kako na drugim siemensima na nacin da kliknes na tipku (1-9) kojoj zelis
dodijeliti određenu funkciju, odaberes funkciju i to je to. Ovdje moras ici u setup/shortcut pa tamo podesiti.
Znam, nije neka velika stvar, kad jednom namjestis to je to, ali ipak... (navika je navika)
U izborniku imaš jednu opciju kod mene se to zove Upravitelj. Radi na foru Unistallera u Windowsima
hmm, da nesto slicno i pise da ima kod mene. tj. trebalo bi biti, ali ja to ne uspijevam naci.
Pa k vragu nisam toliko blesav... Nesto cu iskopati :)
Mislim da cu sutra update-ti na v6, pa cemo viditi_; navodno donosi dosta poboljsanja u odnosu na v5...
evo moram reci, da sto duze radim s njim, da mi se sve vise sviđa...
Ljudi ko si ga moze priustiti, neka ga si nabavi, siguran sam da nece pozaliti.
ne kazem ni da je bolji ni da je gori od 6600, ali je jako dobar, a ako ste kao ja da volite ovako malo neuobicajne dizajn, onda svakako preporucujem.
@cyberphere
rekao si da imas dosta aplikacija za symbian. imas koju onako bas dobru i korisnu. Ako imas nesto tako, aj posalji na tau6@siemensfreaks.com ili napisi koji dobar link di ima free stvari.
thanks ;)
Pogjedaj pod Nokia podforumom. Tamo imaš popis programa, pa reci šta ti treba
nažalost moram priznat da sam nakon nekoliko dana surfanja po SX-u primjetio da je još uvijek pun bugova iako su čak jednu godinu ispravljali i odgađali izlazak upravo zbog toga. Nadam se da će to nova verzija softwera ispravit jer me neke stvari malo iritiraju. Sreća da je telefon dobar i da sam siemens zaluđeni obožavatelj inače bih ga hm... I daj nek mi neko kaže koja je to fora s usb kabelom još se uvijek nisam uspio spojiti,kaj treba nekaj posebno napraviti?