1. spolne diskriminacije? to je samo činjenično stanje ;)
2. nije ni njih, kao distributere briga kako proizvođač pakira svoje uređaje ;)
Printable View
1. spolne diskriminacije? to je samo činjenično stanje ;)
2. nije ni njih, kao distributere briga kako proizvođač pakira svoje uređaje ;)
Evo i u Sl.Brodu ima jedan pravi biser od zaposlenika.,Udjem ja i pitam za nesto,a on ko iz topa ispali da nema pojma jer kao ne radi tu i nastavi se igrat na kompu,pa kaze da malo sacekam dok nesto ne zavrsi i tako ja cekam 5 minuta...A tip radi tu jer to znam sigurno..I tako ja cekao dok se nije pojavio drugi zaposlenik i pitao sto trebam.,Stvarno da covjek ne povjeruje:wall:I pitam ja jos toga kretena zasto se nikada nitko ne javlja na telefon,a on ce da nema vremena!?
Jel postoji negdje njihova uprava da ih nazovem i "pohvalim"*
*sigh*
e mi hrvati....bogami smo mi neki narod od akcije. nitko se ne bi organizoao,pa da pred hgšrot dođe barem 2000 raspižđenih kupaca prosvjedovat. Da vidiš koja bi ih trta bila.
EDIT-OFF: I kvragu,zašto uvijek,ama uvijek, svaki hebeni dučan računalne opreme mora zaposlit neku praznoglavu sisulju da radi kao prodavačica?Kvragu,kad idem kupit neki dio računalne opreme,hoču čoravog nerda sa pepeljarkama koji će mi reć koja je razlika imeđu blentiuma ovog i blentiuma onog(lol)...
*sigh*
budimo realni ( kako bih rekao kazo)
links je ipak najbolji dučan :deal:
stvarno je ekipa ljubazna, stručna, nisu neki tupavci.
jednom mi je grafička eksplodirala , pa sam im išao vratiti, i isti
tren sam dobio novu. :klap:
inače stalno kupujem kod njih i stvarno su prva liga.
nitko nije spominjao Info Gamu ( Kompjutersku mamu :throw: )
oni su inače bili isto tamo na trešnjavci, i tada su bili fakat
odlični, a otkad su se odselili baš nisu neš... kaj vi velite ? :jehon:
Niste vi vidili poslovnicu u Makarskoj.
Sama trgovina ima cca 15 kvadratnih metara (ako ne i manje). Kad god nešto ideš kupit nemaju, bez obzira radi li se to o nekoj najprodavanijoj i najobičnijoj elektronici. Sve moraš naručivat i čekat min. 10 dana. Kad uđeš trgovinu da malo razgledaš, ovi što rade (dva tipa koji ne razlikuju matičnu od grafičke) te gledaju kao da će svaki trenutak izvadit sjekiru i zatuć te s njome. :Puke:
evo ovako imam jedan problem vezan uz hgspot, da nepišem http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=531040#post531040
.....i može li mi netko dati link s hr zakonom gdje piše da kupac može kupljeni proizvod vratiti u roku 10 ili 7dana....koliko već.
možda da se javiš u onu udrugu - "potrošač" ili kak se već zove. ima u zakonima dosta kvaka i kvakica po tom pitanju. čak u nekim slučajevima možeš i nošene hlače ili cipele vratit.:evil:
http://www.potrosac.hr/dokumenti/zak...0potrosaca.pdf
našao sam ovo kod njih, zakon o potrošačina ail mi se neda sve čitati da naiđem na taj dio, budem ih onda sutra nazvao.
Takav zakon za 7 dana vrijedi samo za robu kupljenu putem webshopa , inace ne vrijedi - recimo Vemil je najgori po tom pitanju - oni na racunu odmah naglase da jednom prodanu robu ne primaju natrag , kao npr. sto je bilo u Nami u ex.Yu kad zamjene nisu postojale sto je samo znak (ne)poslovnosti poduzeca i takve treba izbjegavati pa nek .... burn in hell ....
pa je , zato treba uciniti sto mozes
ja recimo u Hgspotu nikad nisam imao problema , kupio sam dosad hrpu stvari i cak i kad je trebala reklamacija uvijek su mi sve odmah rijesili i dali nalog za zamjenu pa ti ili vrate lovu ili uzmes nekaj drugo i zato za hgspot sve najbolje od mene , ali vidim da drugi nisu tak sretni
ali zato Vemil - jos jednom samo ce me vidjeti - prije 10 dana sam dao nesto na servis jer sam odmah prvi dan skuzio da ne valja i 10 dana nit zovu , danas sam ih 2 sata pokusavao dobit i na kraju dobim sat vremena prije kraja radnog vremena i vele mi ak stignem da dodjem pa ce mi nekaj zamjenit , ali nisam stigao , pa sam kupio drugdje sto sam trebao , a u ponedjeljak idem tamo , i uopce me taj zamjenski dio ne zanima - trazim puni povrat po racunu , pa makar neznam kakvo sranje napravio , jedino mi je zao naseg zakona jer u njemu nema niceg sto nas stiti .
Gore navedeno ne stoji!
Prema zakonu, prodavac je duzan zamjeniti bez pitanja robu sa kojom kupac iz bilo kojega razloga nije zadovoljan u roku 7 radnih dana od dana kada je izdan racun pri kupnji doticne robe.
Jednako je tako duzan zamijeniti robu unutar garantnoga roka, ako se servisiranje po garanciji obavlja precesto ili cesto servisiranje prijeci kupca da eksploatira robu na normalan nacin.
Ti ispisi na racunu koje "veliki umovi" iz nasih formi ispisuju su zakonski nevazeci i nemaju nikakvu tezinu.
Ajd to sto si rekao nadji u ovom zakonu :) nema toga jos kod nas , samo se to odnosi ako je kupovina obavljena na daljinu
Hehe, hgspot je izisao na burzu, ja sam zaradio 109% i sve im je oprosteno :klap: :klap: :klap:
Veliki je to sustav i dozvoljavam moguće greške. No ono što su kolege forumaši naveli, nitko te nemože prisilit na kupnju nekog artikla, na kraju krajeva tu je i zakon. Dosada nasreću nisam imao negativna iskustva sa hgspotom a relativno često tamo nešto kupujem.
Mene je HG Spot još jednom razočarao. Naime, trebao mi je danas stići SE M600 i naravno, nije stigao.
"Paket je slučajno završio u Šibeniku." WTF?!?!
Strašno!
isto sam kupio robu u hgspotu za zak nekih 10 000 kuna, sestricnin komp je bio 8000 kuna , nemam vecih zalbi osim jedne cd przilice koja iz neznam kojih razloga nije bas htjela przit cde.
mozda nije do njih stvarno neznam (samsung je marka) , ja sam prmjenio i sav softver i sav hardver doslovno sam cijeli komp promjenio ) i jos uvijek nije htjela.
sto se zamjeni tice , jedan fotic ne-ulijevam-bas-povjerenje-marke mi je riknuo.doso na reklamaciju , kazem takva i takva situacija , zovu me drugi dan vele nemamo vise taj fotoaparat , uzmite nesto u toj cijeni u zamjenu .
nisu mi ponudili novce sve u zamjenu , sto u linksu recimo jesu , to je mali minus.
a sto se linksa tice , tamo pak imam SAMO pozitivna isksutva, roba za tak nekih 1 000 kuna.
vemil - uglavnom prazni dvdi , uzo mreznu i jos par sitnica , isto sve radi.
jasno je da imate najvise problema sa hg spotom kad su najvec ii najduze na trzistu.
vecina vas vjerovanto nikad nije bila u hg spotu dok je jos bio na staroj lokaciji , pa dok su se prosirili 20 metara dalje jos .
dobro , neki jesu vidim veli decko da je bio tam neko tu prije par stranica , ali vecina vas nije bila . onda je konkurencija bila infogama jedina , a nitko se nije zalio.
svi optuzujete hg spot, pa nije hg spot naziv tvornice koja izradjuje razne tehnikalije.. oni samo uvoze i slazu. to sto przilica ne radi, nisu oni krivi..
kakve to veze ima? neka otvore proizvod i probaju ga...
no što je najjače kod njih i kupim otvoreni proizvod pa opet neradi!
Ja sam imao nekoliko reklamacija kupljenih proizvoda u kutinskom HG Spotu, odnosno proizvodi bi nakon nekog vremena riknuli, ali svaki puta sam odmah dobio zamjenu.